Má reflux u detí viesť k objednaniu na gastroenterológiu?
Dobrý deň zistili nám reflux
Máme sa objednať na gastro ?
Mala mala príznaky stále zápal v hrdle
Kašeľ stále
Aké užívate lieky ?
Keď kašle máte lieky na kašeľ ?
My sme chodili na gastro, ale s refluxom nie, mala iný problem.Dcere stačilo dodržiavať stravu, no nemala žiadny zapal.Vo vašom prípade vy som sa asi objednala, dr co zistil reflux co povedal?
Iba ak ma dieta vyse roka, do roka sa to neriesi, ak to nie je vylozennie masivne zracanie a neni podozrenie na vyvinove vady. Aspon tak mi to povedali 3 lekari, nasu ale sonom pozerali ihned po narodeni na neo. Cize mi povedali pockat a je to lepsie. Teraz ma 6 mes
Mojim alergologicka zistila reflux. Ked ho diagnostikovala dcere, vedela som ze ho ma aj syn. Lieky nan neberu ale odporucila po 18teh hodine nejest a nepiť sladke a mlieko.
My sme chodili na gastro, ale s refluxom nie, mala iný problem.Dcere stačilo dodržiavať stravu, no nemala žiadny zapal.Vo vašom prípade vy som sa asi objednala, dr co zistil reflux co povedal?
@anonym_bf3229 na krcnom nám zistili reflux a nič nepovedala žiaden gastro nic
@anonym_bf3229 na krcnom nám zistili reflux a nič nepovedala žiaden gastro nic
@1321987 no nám tiez na orl zistili, ale dcéra mala uz 6 rokov, takže nie bábätko a dala nám papier z nevhodným a vhodnými potravinami podla toho sme šli najprv úplne všetko som vylúčila a potom pridavala aby som zistila co jej robí zle l.Zvladli sme to bez liekov
@1321987 no nám tiez na orl zistili, ale dcéra mala uz 6 rokov, takže nie bábätko a dala nám papier z nevhodným a vhodnými potravinami podla toho sme šli najprv úplne všetko som vylúčila a potom pridavala aby som zistila co jej robí zle l.Zvladli sme to bez liekov
@anonym_bf3229 stačí zmeniť stravu
Môjho má podchyteneho alergologicka, tiež stále chory

@1321987 urcite sa treba s tymto objednat na gastro. Osobnu skusenost ale nemam