icon

Má šesťtýždňové bábätko zvýšenú teplotu?

8. jan 2026

Dobrý večer prosím vás malo aj vaše babetko teploty zvýšené moja ma zajtra 6 týždne narodila sa 28.11. A dnes som snou bežala k doktorke mala teplotu 38,7 merané v konečníku plus odpočet 0,5 ja len ze som sa tak zľakla take male a uz teploty s ničoho nič 🥹 doktorka mi kázala kupit decke paralen čipky a dat ani štvrtku ne do konecnika pri teplote váži len 4 kg mala. Prepáčte ze tuna pisem ale taky strach aj všetko ze som musela niekomu napísať o tom a poprípade nejaké radi ktorá mamička mala podobne v takomto veku respektíve týždni. Este dodám ze doktorka brala aj krv s prsta a bolo negatívne na baktériu

anonym_fa3529
8. jan 2026

na váhu nevraví p. doktorka nič?

a0
8. jan 2026

@anonym_autor ešteže máš dieťa. Aspoň sa môžeš popri ňom, v budúcnosti doučiť gramatiku. 🤦‍♀️ to sa tu dnes niekto nudí, že tu dáva takéto hrúbkové stories?

koniarova
8. jan 2026

@anonym_autor je úplne normálne, že máš strach o dieťa. A najmä o tak maličké. Dr. ho prezrela, urobila crp. Vyzerá, že je to vírusové. Zrazaj teplotu a sleduj ho. Ak by sa stav nemenil o 2-3 dni, prípadne zhoršoval, volala by som dr. Držím palce. Zvládnete to. ❤️

zuzkaa1991
8. jan 2026

@anonym_autor ja skor by som dala sirup nurofen (polka vahy 2ml) alebo paralen ale to by som sa poradila v lekarni kolko dat ml.kedze je od 6 7kg

Sirup viete dat podla vahy cipok by som sa bala ze nespravne rozdelím