Syn mal dnes dvakrát zvýšenú teplotu

11. okt 2022

Prosím o radu dnes už 2 krát mal syn teploty ani nekasle nesopli nič a už teraz ma aj dcera rocna zvýšenú teplotu 38,7 tiež nesopli nekasle čo to môže byť prosím vás o radu zajtra sa chystáme ku doktorke

daranka18
11. okt 2022

Zúbky? Môj teplotoval pri každom jednom zube

autor
11. okt 2022

@daranka18 zúbky nevidno že by sa prerezavali môže to byť začínajúca angína? 🙄

marianarem
11. okt 2022

Vela viroz zacina iba teplotami. Moj mal takuto aj crevnu virozu, hmacky prisli na druhy den. Teraz prave komci s respiracnou, kde sa opuch dutin a nasledne sopel objavili az o par dni. Siesta choroba tiez takto zacina.

autor
11. okt 2022

@marianarem môže to byť že by obaja to mali aj syn 5 roční aj dcera ročná

autor
11. okt 2022

@marianarem od dneska to začalo ráno syn a dcera len teraz ma teploty zvýšenú ma

marianarem
11. okt 2022

Jasne, ak je to viroza, tak ju mozu mat obidvaja. Naozaj je to bezne, kamoskina dcera ma casto dokonca len teplotu par dni a potom uz nic. Aj teraz mali akurat covid a mala len teplotovala, ostatni mali aj klasicke dalsie priznaky.

marianarem
11. okt 2022

Ja ani neriesim doktorku, ak je len zrazitelna horucka a nic ine, cakam na dalsie priznaky. Lebo aj tak by mi poradila len zrazat a tekutiny, co ine sa tam da. Isla by som az keby to trvalo dajme tomu 4 dni bez zlepsenia alebo keby sa nedali zrazit.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
11. okt 2022

@marianarem ďakujem vám veľmi pekne 🙏 počkám pár dní keby niečo tak pôjdeme ku doktorke

marianarem
11. okt 2022

Drzim palce, nech sa to rychlo zlepsi 🍀

jjanulienka
11. okt 2022

Moja mala naposledy takto teploty tri dni a bola z toho šiesta choroba. Uvidis aké príznaky sa pridruzia. Zatiaľ len zrážať teplotu a dostatok tekutín.
Skore uzdravenie prajem

kleopatra114
11. okt 2022

Z prvého dňa teploty doktorka nezistí nič . Ani CRp vyšetrenie nebude presne . Ak sa teplota dá “ zraziť “ bez iných priznakov , je vhodne pockat 3 dni a až potom navštíviť dr..

autor
13. okt 2022

Baby takže včera sme išli ku doktorke lebo v tu noc začala mala kašľať a ja zase som sa cítila veľmi zle raz veľké teplo potom veľmi zima a začali ma bolieť strašne nohy až od stehná až dole nevedele som sa ani postaviť zmerala som teplotu a mala som tiež zvýšenú no a včera sme hneď ráno išli ku doktorke a obaja detí majú zacinajucu angínu a ja tiež mam angínu aj mňa vyšetrila keď že mám ešte ku deckej doktorke kartu lebo do 28 môžem mať tam