Má to neter na lakti alergiu?
@pribinak už sme objednani na kožne len som sem napisala či nahodou neviete či to neni infekcia
@erikacizmova prosimta napis, ked aj o par dni, co ste sa dozvedeli. toto som este nikdy nevidela, aspon sa poucim do buducna
Svrbí ju to? Mne sa to isté teraz spravilo pár dní dozadu len v menšom rozsahu a tiež na lakti.. dajte potom vedieť o čo išlo 🙏🏼
@lucijalucy ano svrbi a včera sme jej skusili nato dat fenistil a štipalo ju to tak sme jej to zotreli
@erikacizmova tak isto som to mala. Potom sa to začne sušiť. Netuším čo to môže byť
@dwightvb covid nemoze mat kazdy tyzden sa testujeme cela rodinna a sme negativny a tak tiez ona ma problemi s imunitou tak ze by mala mat uz priznaky a tak tiez aj my ktory snou zijeme v domacnosti
Ahoj,vyzera to ako ruben papins,tak dako sa to pise,najprv pluzgieriky,strasne svrbia,prasknu,potom chrasticka,lupajuca sa,vznika to pri alergii na potravinu,pracie prasky a podobne,pouziva sa na to masticka od koznej,ale zostanu fialove jazvy,som sama zvedava,ci to bude on
Ja som to mala po celom tele,hl v oblasti koze so zilkami,doteraz mi to sposobuje kozmetika na vlasy s obsahom parabenov,drzim palce.
@pribinak dobry den, mozem sa opytat ako najdem tu koznu doktorku? Dakujem 🙂

Uuuu, už 10x by som bola na koznom. To vyzerá ako nejaké škaredé bradavice