icon

Má vaša 11-ročná dcéra nízky vzrast?

18. aug 2024

Dobrý večer, chcem sa poradiť a zdôveriť...mám dcéru, má 11 rokov a meria 140 CM. Je nízka oproti jej kamarátkam. Boli sme aj n a gastre aj na endokrinologii. Máte niekto skúsenosť s nízkym vzrastom? Prípradné že do 14-15 rokov Vám dcéry ešte vyrástli? Ďakujem

Strana
z2
majamat
18. aug 2024

@pininka1 moja mala na 12r o 10cm menej.
neviem aky je jeho presny vek, ale ak ma presne 12r, tka je na spodku normalnej vysky. cize to vobec nie je vyska, ktoru treba risit na endokrinologii.

majamat
18. aug 2024

@pininka1 vyska sa moze dedit aj po druhom rodicovi. neplati, ze dievca je po mame.
a dokonca aj po inom predkovi.

chlapci su vyssi iba do obdobia, kedy a rozbieha puberta, kezde dievcata maju pubertu skor, tak v tomto obdobi dievcata predbiehaju clapcov.

anonym_cb778f
27. aug 2025

Moja vnučka ma 14 a ma 148... Vysledky na endokrinologii aj genericke testy boli v poriadku. Menzes ma uz 2 roky a za tie 2 roky narastla mozno 4 cm. Celkom ma to začína trápiť...

majamat
27. aug 2025
@anonym_cb778f

Moja vnučka ma 14 a ma 148... Vysledky na endokrinologii aj genericke testy boli v poriadku. Menzes ma uz 2 roky a za tie 2 roky narastla mozno 4 cm. Celkom ma to začína trápiť...

@anonym_cb778f fuha,, niekde je chyba. zial uz je neskoro. mohli sa dr trosku posnazit vyriesit to.
teraz ma uz uzavrete rastove strbiny, uz moc nenarastie. zazrak ak da do 150cm.
aku vysku maju rodicia?

Strana
z2