Má význam rúško, keď je bábätko už choré?
Dobrý den, prechladla som ale syn už má tiež sopel a teplotu. Nosila som respirator ale zrejme už bolo neskoro. Mám ho este stále na sebe (dojcim taktiež) má ešte zmysel ho nosiť? Príde mi to take blbe vedome na neho dýchať bacile. Niekde som aj čítala že záleží na tom akú nálož virov človek schyta..
To akože vážne nosíte rúško a respirátor doma? 🤔
@tanyag áno predstav si že kvôli synovi mám doma respirator a davam si ho dole len v hosťovskej izbe.
Uz si daj dole, uz je to jedno.
Tak ja budem asi za vadnu ale ja som aj dávno pred kovidom nosila rusko keď bola malá dcéra. Stalo sa,že ochorela ale o to viac x sa stalo,že nič nechytila. Nie deň,noc ale keď som bola v tesnej blízkosti,kojila,uspavala,kúpala a tak...
Nuž obávam sa,že neskoro. Ja som pri prvých príznakoch nosila a nastatsie nik odo mňa nič nechytil.

Ja som nosila, potom mi to babo strhlo dole, drblo do oci a tak 🙃, ale neochorelo. Teraz zase mame daku virozu, dala som si rusko, ale vcera sme sa este pusinkovali a vecer mi uz bolo blbo, tak neviem...ma 5 mesiacov, dusim sa v tom. Co ja viem, ked ostatne chore deti su tu bez rusok.