icon

Majú aj vaše deti tento rok silnú alergiu?

tata1401
12. jún 2021

Maminky aj vaše deti majú tento rok takú silnú alergiu?

Strana
z2
alenka7777
13. jún 2021

@elementissa ano,su. ja som vdaka nim uz 5. sezonu bez akychkolvek liekov na alergiu. klop,klop. a z korony som tiez vdaka nim vyviazla za 3 dni. ale,zial, ludia radsej behaju po lekaroch a jedia hromadu liekov

tata1401
autor
14. jún 2021

@vera519 áno krv zobrať...ale naša mala odmalička syndróm bieleho plášťa, teraz už bola ok aj u zubárky aj u iných dr., potom dostala veľmi silnú alergickú reakciu na jablko a dostala na pohotovosti injekciu do zadku...o dva týždňe očkovanie u detskej dr., tak sama dr. vravela že odber krvi by bol pre ňu ešte veľký stres tak nech radšej ešte čakáme

alenka7777
14. jún 2021

@tata1401 tu silnu alergicku reakciu na jablko som mala aj ja. v skutocnosti to vsak nebolo na jablko. ale na brezu. kt. krizuje s jablkom.

tata1401
autor
15. jún 2021

@alenka7777 áno viem, že tam vznikol problém...a v inom čase ho môžeš? lebo ja som celoročná alergička a jablko nemôžem vôbec a dcérke sa ho už bojím aj dať po tejto skúsenosti

hiro
15. jún 2021

Mne alergia zacina polka marca-zaciatok aprila. Kycham kazdy den. Tento rok nic. Myslim ze to je ruskami co mi filtruju pel. Teraz ked sa uz nosia menej tak som bol s detmi von, fukalo vletel mi do nosa tak silny pach pela ze az som si ho radsej nasadil. Aspon na nieco tato pandemia bola dobra ze ma uchranila kazdorocneho bolehlavu co mam od toho aprila do polky leta...

alenka7777
16. jún 2021

@tata1401 ano jedavam ho. ale vzdy len nakrajane, aby sa nedotykalo pier, lebo tiez mam po tej zlej skusenosti strach. no ja som bola tiez celorocna akergicka a dostala som od dr. cele dve A4 papiera, kde bol zoznam veci, co vsetko nesmiem.

kittykat22
16. jún 2021

@tata1401 prave sme sa vratili od ocnej. Syn ma tie oci tiez hrozne, a este sa mu podarilo si zaniest do jedneho necistoty ako si ich sudlal, tak uz ma aj ATB 🙄 Este ako sa pisalo, ze koronavirus sposobuje cervene oci, radsej som mu kupila okuliare, pretoze niektori ludia z obavy ze je chory na koronavirus, utekaju na druhu stranu ulice ked ho vidia.

tata1401
autor
17. jún 2021

@kittykat22 joj, presne preto som ju aj ja brala vtedy na očné, bála som sa že si tam niečo zanesie...ale ako sa celkom dobre naučila na kvapky do očí-už má opäť problém keď jej ich chcem dať

ankare
17. jún 2021

Ano

kittykat22
17. jún 2021

@tata1401 prosim ta, a ake mas kvapky ktore zaberaju? Nadari sa nam najst vhodne kvalpky pre syna. Skusame uz tretie, a zatial ziadna slava.

tata1401
autor
18. jún 2021

@kittykat22 nám dala očná opatanol kvapky, ale teraz keď som volala aby nám predpísala na leto ďalšie, tak vraj je výpadok...ja si napr. zvyknem dať visine červený a dosť pekne aj tie sťahujú začervenania aj svrbenie ukľudnia je od 2r., tak poprípade skúste aj tie

Strana
z2