icon

Majú aj vaše deti zväčšené uzliny?

mama12345
20. dec 2011

Ahojte. Majú aj vaše detičky zväčšené uzlinky? Moja dcérka má vzadu na krku asi 4 veľkosti do 4mm a v slabinách dve asi 2mm.... toxoplazmoza negatívna a krvný obraz bol braný v auguste, doktorka sa vyjadrila, že bol v poriadku, tak ho brať netreba...CRP negatívne....inak iné problémy nemáme. V novembri mala zápal priedušiek a máva zápaly močových ciest...prosím poraďte ☹

Strana
z6
kattky
10. dec 2020

Moj syn uz ich ma rok na krku za usami. A sa mu zvacsuju a zmensuju no nemiznu nikdy. Vravela som o nich uz aj dr a ze pokial sa nejak rychlo nezvacsuju, tak ze vraj to nic nebude, ze deti su velmi nachylne na uzliny. Dokonca ah po strihani vlasov sa vedia zvacsit

ive56
5. jan 2021

@tonjadabik2 ako ste dopadli

blableblu
11. jan 2021

Ahojte ,žienky pripájam info nam sa uzliny v slabinach urobili po ockovani niekedy kolo pol roka myslím, teraz sme mali ockovani to posledne ked mal rok a 3 mesiace ,cca do 8 dni po ockovani uzlina tak navrela ,ze som skoro skolabovala ked som ju uvidela hneď som volala dr vyšetrili a ze všetko ôk ze to je silná, lokálna reakcia pribudli mu tam ešte ďalšie asi 3 malinke ,už sú trisku menšie sťahujú sa mali sme aj odbery vsetko ok ,ale nedalo mi to tak som nas objednala este na sono ,,išla som tam s obrovským strachom ,a tam veľmi dobra pani doktorka vsetko vyšetrili ohmatala zosonovala ,a povedala ,ze to je úplne bežné, že tie uzliny su uplne normalne klasického typu ,poučila nas aj do budúcna, ze nechytat moc nedráždit ničím nenatierat ,ze časom môžu zmiznúť ale aj nemusia ze sa netreba báť ze takéto male deti to ma skoro kazde jedno a ze keby som ich zamerne nehladala tak o nich ani nevieme 😉

blableblu
9. mar 2021

@miruska320 dobrý deň je to síce uz stara téma, veľmi stará ale ako ste dopadli s tými uzlinami zmizli alebo ostali?

miruska320
9. mar 2021

@blableblu ahoj,má ich väčšinou stále ,ale viac viditeľné ,keď synom prechádza nejaká choroba

blableblu
28. máj 2021

@dzudka dobrý deň je to síce uz stara téma, ale áno aj ja si myslim ze je yo tým u syna sa objavila v slabine po niektorom ockovani a každým ďalším sa zväčšila a potom zas odpísala ale mala tam ostala yz stale vám kedy zmizla

veve77
19. nov 2021

@ive56 ako ste, prosím, dopadli s tými uzlinkami? Zmenšili sa? Za aký čas? Ďakujem pekne

ive56
20. nov 2021

@veve77 ano trošku sa zmenšily doktorka vravela na hematologii že ak sú do 2cm tak sú v poriadku

veve77
20. nov 2021

@ive56 ďakujem ti, boli ste aj na sono? A ste sledovaní niekde? Prosím a zväčšujú sa pri chorobách? Nasa ma niekoľko uzlín, najväčšia ma 17x18 mm. Aké ste ich mali, mäkké, či tuhšie ? Nasa jedna je skôr tuhšia. Ale krcna vravela, že je to ok

ive56
24. nov 2021

@veve77 ma ich viacej a ma aj takú tuchšiu ja som snou išla k onko hematologovy ona len povedala ak bude mať taškosti nap horúčka alebo bi schudla mame ísť na kontrolu alebo bi sa nejak zväčšili

blableblu
18. mar 2022

@miruska320 do ty deň je to síce už veľmi stará téma a syn je už určite veľký ale ako mu dopadli tie uzliny má ich ešte stále ?

miruska320
19. mar 2022

@blableblu áno ešte ich má stále,tým ,že narástol😁,nie sú také viditeľné ale sú tam,pri chorobe sú viditeľnejšie a hmatatelnejšie

blableblu
19. mar 2022

@miruska320 ja som si asi pomýlila príspevok s pani čo tu písala ešte v 2012roko takze koľko má vás syn a od kedy ich má lebo sa tu v tom už strácam

miruska320
20. mar 2022

@blableblu 16 a pol r

blableblu
21. mar 2022

@miruska320 takze dobre ani ten príspevok ste písali v 2012nepomylila som sa teda takze ešte ich máva keď je chorý áno môjmu synovi ju je vidieť len keď otočí hlavou na bok

nitka1157
21. mar 2022

@blableblu moj 5r.mal tiez ked otocil hlavu bola vidiet.dr som to ukazovala v 3r.povedal ze to deti mavaaju nemam to riesit pokial sa to nezvacsuje.zacalo sa to zvacsovat ked mal 4r.a aj na druhej strane.dostal mononukleozu a mal och obrovske..v ziadnom pripade nemasirovat nechytat.ked tak dat octanovu mast.po chorobe sa mu zmensovali asi pol roka. A teraz vzdy ked je trosku chory tak sa mu trocha zvacsia

kattky
21. mar 2022

Moj syn ich ma asi od 3 rokov a stale ich ma. Ked je chory tak su vacsie a ked je zdravy tak su kustik mensie, ale nikdy nemiznu. Dr povedalq ze pokial sa nezvacsuju nad 1cm tak je to ok.

jessicaggg
9. jan 2024

Ahojte mamičky prosím vás má niekto skúsenosť s tím že môj syn má 6 r. Takmer každý tretí deň sa mu objavia uzlini na krku nesú bolestivé má aj zväčšené mandle neviem s čoho to môže byť boli sme aj u lekára krvné testy sú v poriadku vie mi niekto poradiť kým sa dostanem na tie krčne vyšetrenie ďakujem

masha123
14. feb 2024

@adus22 dobry den viem ze uz stara diskusia ale ako stw dopali s uzlinkami?

Strana
z6