Majú aj vaše deti zväčšené uzliny?
Ahojte. Majú aj vaše detičky zväčšené uzlinky? Moja dcérka má vzadu na krku asi 4 veľkosti do 4mm a v slabinách dve asi 2mm.... toxoplazmoza negatívna a krvný obraz bol braný v auguste, doktorka sa vyjadrila, že bol v poriadku, tak ho brať netreba...CRP negatívne....inak iné problémy nemáme. V novembri mala zápal priedušiek a máva zápaly močových ciest...prosím poraďte ☹
@tonjadabik2 ako ste dopadli
Ahojte ,žienky pripájam info nam sa uzliny v slabinach urobili po ockovani niekedy kolo pol roka myslím, teraz sme mali ockovani to posledne ked mal rok a 3 mesiace ,cca do 8 dni po ockovani uzlina tak navrela ,ze som skoro skolabovala ked som ju uvidela hneď som volala dr vyšetrili a ze všetko ôk ze to je silná, lokálna reakcia pribudli mu tam ešte ďalšie asi 3 malinke ,už sú trisku menšie sťahujú sa mali sme aj odbery vsetko ok ,ale nedalo mi to tak som nas objednala este na sono ,,išla som tam s obrovským strachom ,a tam veľmi dobra pani doktorka vsetko vyšetrili ohmatala zosonovala ,a povedala ,ze to je úplne bežné, že tie uzliny su uplne normalne klasického typu ,poučila nas aj do budúcna, ze nechytat moc nedráždit ničím nenatierat ,ze časom môžu zmiznúť ale aj nemusia ze sa netreba báť ze takéto male deti to ma skoro kazde jedno a ze keby som ich zamerne nehladala tak o nich ani nevieme 😉
@miruska320 dobrý deň je to síce uz stara téma, veľmi stará ale ako ste dopadli s tými uzlinami zmizli alebo ostali?
@blableblu ahoj,má ich väčšinou stále ,ale viac viditeľné ,keď synom prechádza nejaká choroba
@miruska320 do ty deň je to síce už veľmi stará téma a syn je už určite veľký ale ako mu dopadli tie uzliny má ich ešte stále ?
@blableblu áno ešte ich má stále,tým ,že narástol😁,nie sú také viditeľné ale sú tam,pri chorobe sú viditeľnejšie a hmatatelnejšie
@miruska320 ja som si asi pomýlila príspevok s pani čo tu písala ešte v 2012roko takze koľko má vás syn a od kedy ich má lebo sa tu v tom už strácam
@blableblu 16 a pol r
@miruska320 takze dobre ani ten príspevok ste písali v 2012nepomylila som sa teda takze ešte ich máva keď je chorý áno môjmu synovi ju je vidieť len keď otočí hlavou na bok
@blableblu moj 5r.mal tiez ked otocil hlavu bola vidiet.dr som to ukazovala v 3r.povedal ze to deti mavaaju nemam to riesit pokial sa to nezvacsuje.zacalo sa to zvacsovat ked mal 4r.a aj na druhej strane.dostal mononukleozu a mal och obrovske..v ziadnom pripade nemasirovat nechytat.ked tak dat octanovu mast.po chorobe sa mu zmensovali asi pol roka. A teraz vzdy ked je trosku chory tak sa mu trocha zvacsia
Moj syn ich ma asi od 3 rokov a stale ich ma. Ked je chory tak su vacsie a ked je zdravy tak su kustik mensie, ale nikdy nemiznu. Dr povedalq ze pokial sa nezvacsuju nad 1cm tak je to ok.
Ahojte mamičky prosím vás má niekto skúsenosť s tím že môj syn má 6 r. Takmer každý tretí deň sa mu objavia uzlini na krku nesú bolestivé má aj zväčšené mandle neviem s čoho to môže byť boli sme aj u lekára krvné testy sú v poriadku vie mi niekto poradiť kým sa dostanem na tie krčne vyšetrenie ďakujem

Moj syn uz ich ma rok na krku za usami. A sa mu zvacsuju a zmensuju no nemiznu nikdy. Vravela som o nich uz aj dr a ze pokial sa nejak rychlo nezvacsuju, tak ze vraj to nic nebude, ze deti su velmi nachylne na uzliny. Dokonca ah po strihani vlasov sa vedia zvacsit