icon

Majú deti modriny aj inde ako na nohách?

amy2807
12. jún 2024

Ahojte len taká otázka mali niekedy vaše deti modriny aj inde než na nohách alebo mávajú teda ?

egonsk
12. jún 2024

@amy2807 hej, vsade kde sa silnejsie udru. Zvycajne teda aj ruky.

amy2807
autor
12. jún 2024

@egonsk ja som našla šesťročnému mini modrinku na rebierku ( je dosť chudý)..takú modru a dosť ma to vyľakalo..lebo máva len na nohách .je dosť živý..keď sa ho pýtam či sa niekde buchol tak že on si nepamätá

jaskolka
12. jún 2024

@amy2807 áno, aj na čele,stehnách, na rukách, odrety lakeť, na líci. Podľa toho, kde a o co sa buchli.

egonsk
12. jún 2024

@amy2807 deti si take drobnosti bezne nepamataju. Pamatanie si prichadza az s vekom.

marianarem
12. jún 2024

@amy2807 Po celom tele mava moj modriny a malokedy vie z coho, ale on sa casto buchne alebo spadne odniekial.

thirstymonk
12. jún 2024

S takymi fialovyni detmi sme chodili ku doktorke, ze som sa az bal, ze na mna zavola fizlov 😅

jesenzima
12. jún 2024

@amy2807 jasné. Momentálne má dcéra modrinu na tvári, včera na tréningu sa zrazila s chlapcom ..

lavender94
12. jún 2024

To je úplne normálne. Je živý. Ani ja si nepamätám kde som prišla k modrine nie to ešte dieťa, ktoré je štyrikrát tak akčnejšie

belllinka
12. jún 2024

@amy2807 a čo ťa na tom tak strašne vyľakalo?? Nechápem. Na pohotovosť nejdeš? 🤦‍♀️

mamamasama
12. jún 2024

Čím viac akčné a nebojácne dieťatko máš, tým ma viac modrín.

diewcatqoo
12. jún 2024

A ty si nikdy v zivote nemala modriny inde, nez na nohach? Neverim. Ved modrina je normalna reakcia tela. Nielen dieta, ale kazdy clovek sa udrie hocikde, na akukolvek cast tela a jasne, ze sa spravi modrina. Niektorym sa robi viac, niektorym menej, ale azda neexistuje na svete clovek, ktory by mal v zivote modrinu len na nohe. A ano, tiez niekedy netusim, preco mam modrinu na urcitom mieste, resp. si uz nespominam, kde som sa udrela.
Ak by si videla, ze sa tie modriny robia vo vacsom mnozstve a bez dovodu alebo vyzeraju fakt hrozne, ako obrovske podliatiny, tak vtedy je na mieste vyhladat lekara. Ale ked sa len urobila mini modrinka na rebre, tak nema zmysel robit paniku. Moj syn ma aktualne tiez modriny na rebrach - spadol zo schodov.

dominikamacakova
12. jún 2024

Keď má jednu modrinu tak je to ok. Horšie by bolo keby sa robili modriny po celom tele bezdôvodne.

feiticeira
12. jún 2024

moja mala ma tiez vkuse modriny, ruky, nohy, aj na trupe, sak ona sa slahne ani nevie kde, tiez sa pytam, ze to kde si zas toto a toto spravila, ze ona nevie.. no podla mna to neries, ak su to bezne modriny, ktore potom menia farby na zelenu, zltu az zmiznu, je to ok.. Ak by boli stale take fialove a velke a po celom tele, to je uz znak vaznejsej choroby....

januska12323
12. jún 2024

Obyčajná modrina, nerob z toho drámu.

jana_eyre_2
12. jún 2024

Deťom vždy vravievam, kto sa veľa hýbe, veľa padá.. mať modriny znamená že dieťa je živé a nesedí, čo je podľa mňa super.. samozrejme ak potrebujú polutujem, ale modriny sú normálna súčasť života.. samozrejme je iné ak by boli modriny opakovane časté, výrazne bez toho že by sa dieťa udrelo.. ale pokiaľ je živý, behá a skáče tak je prirodzené že má aj modriny a je aj prirodzené že si nezapamata kde sa udrel.. v rámci hry si také maličkosti nevšímajú..

fiafia
12. jún 2024

@amy2807 fu, moja 7 ročná dcéra ich ma kopu všetkých možných odtieňov. Predkolenia, lakte, lopatky, kríze, čelo. S družiny príde denne s novými 😅

simona20201309
12. jún 2024

@amy2807 okrem kolien a lakťov ma aj na stehnách, litkach, zadku, medzi nohami (z preliezky), na chrbte (z bicykla), dokonca už mala aj okolo krku ako po skrteni (zo spiaceho vaku!! Tak ju osuchal, hneď išiel do kosa)
Včera som sa tešila že konečne jej mizne modriny z chrbta a dnes sa smykla na preliezačke takže máme novú na lakti
A to nie je žiadne nemehlo. Práve naopak, šikovné, živé dieťa ktoré rado stále posuva svoje hranice vyššie 😃