icon

Modriny na nohách po zmene antikoncepcie Sidreta

denisse1311
25. apr 2025

Ahojte užívam hak sidreta a pontyzdennej prestávke keď som začala nové bistro sa mi spravili na nohách modriny. Mal niekto niečo podobne? Ďakujem

denisse1311
autor
•
25. apr 2025
sara07
•
25. apr 2025

smer mudr určite a asi by som zbehla aj na cievne

eviq
•
25. apr 2025

Odporúčam vyšetrenie na hematologii. Ak má niekto napríklad trombofilne mutácie ( ľudovo ma hustejšiu krv), nesmie brat antikoncepciu, aby nedostal trombózy. Gynekológovia zvyknú pred peedpisanim antikoncepcie urobiť odber krvi. Nemusí to byť tvoj prípad, ale pre istotu.

abbey1
•
25. apr 2025

@denisse1311 Určite treba ísť k lekárovi. Toto nepodceňuj.

veronika2316
•
26. apr 2025
@eviq

Odporúčam vyšetrenie na hematologii. Ak má niekto napríklad trombofilne mutácie ( ľudovo ma hustejšiu krv), nesmie brat antikoncepciu, aby nedostal trombózy. Gynekológovia zvyknú pred peedpisanim antikoncepcie urobiť odber krvi. Nemusí to byť tvoj prípad, ale pre istotu.

@eviq no nie každý môj mi nikdy krv nevzal len menil jednu za druhou 🙈

denisse1311
autor
•
26. apr 2025
@veronika2316

@eviq no nie každý môj mi nikdy krv nevzal len menil jednu za druhou 🙈

@veronika2316 ani mne nikdy nebral krv vždy len zmenil a čakalo sa či sadne alebo nie

sara07
•
26. apr 2025
@denisse1311

@veronika2316 ani mne nikdy nebral krv vždy len zmenil a čakalo sa či sadne alebo nie

@denisse1311 práveže by mal brat krv, aspon prvy raz pred predpísaním

danielad9
•
26. apr 2025
@denisse1311

@denisse1311 u mňa to bola pečeň. Po nejakom čase to samé prešlo ale antikoncepciu beriem aj naďalej

denisse1311
autor
•
28. apr 2025
@danielad9

@denisse1311 u mňa to bola pečeň. Po nejakom čase to samé prešlo ale antikoncepciu beriem aj naďalej

@danielad9 mala si niečo podobne sko ja? Tiež by som rada brala hak ďalej možno keď pôjdem na testy či by mi nezmenila hak. Mám tri deti a teliesko odmietam.

danielad9
•
28. apr 2025
@denisse1311

@danielad9 mala si niečo podobne sko ja? Tiež by som rada brala hak ďalej možno keď pôjdem na testy či by mi nezmenila hak. Mám tri deti a teliesko odmietam.

@denisse1311 áno mala. Začali sa mi z HA robiť obrovské modriny. Svrbeli ma dokonca aj prsia. Dlho sa neprichádzalo na to čo mi je až mi raz zobrala obvodná krv lebo sa kvôli niečomu inému zisťovali nejaké parametre a zistili sa mi zvýšené pečeňové normy. Chvíľu som užívala lagosu a prešlo to. HA som nemenila ani nevysádzala

denisse1311
autor
•
1. máj 2025
@danielad9

@denisse1311 áno mala. Začali sa mi z HA robiť obrovské modriny. Svrbeli ma dokonca aj prsia. Dlho sa neprichádzalo na to čo mi je až mi raz zobrala obvodná krv lebo sa kvôli niečomu inému zisťovali nejaké parametre a zistili sa mi zvýšené pečeňové normy. Chvíľu som užívala lagosu a prešlo to. HA som nemenila ani nevysádzala

@danielad9 aj mňa svrbí pokožka a vždy na tom mieste kde ma to svrbí sa mi spravia modriny uvažujem niečo tiež na pečeň že začnem brat