Majú vaše deti halucinácie pri teplote?
Maju vaše deti halucinacie pri teplote ? Take že sa niečoho strasne boja ?
@matamarcinova ano,syn to mal cca pred pol rokom...uz ako 6 rocny ale zazili sme to 1x.
ano, stalo sa to mojmu synovi pri horuckach 40 a aj mne kedysi ako dietatu.
Moj 8r teraz 1x. Mal max 40,1. A skoro 7 dni kazdy vecer nad 39. Prvy krat bluznil z horucky.
mne sa to stalo na dovolenke ako dietatu vola sa to “ bluznenie” zapalili na mna lampu a ja som povedala , uplne si to pamatam “ vypni to svetlo, svieti na mna slnko” :D proste som bola dezorientovana…
Áno môj mal vyše 39 a bluznil ... Chudatko
Ano nasa dcera mala teraz pri 40 horuckach take bluznenie. Hovorila mi, ze nechce nechce. A ja ze co nechces? A ona, ze byt prikryta snehom. 🤷🏼♀️ Chudato.
@matamarcinova moj pri teplote riesil matematicke problemy 🤦♀️ Krical, plakal, ze kolko je 1470-215? On nevie…, Museli sme odpovedat, az potom sa ukludnil 🙈
Moja mala, ako cca 3rocna. Vtedy mala 40tky horucky, plakala a kricala ze su v celej izbe pavuky a jasterice a aj po nej lezu. Zaspala jedine tak, ze ja som bola v polosede a ona spala na mne, predtym sme samozrejme z postele aj z nas dvoch vsetky tie pavuky aj jasterice museli pozametat. Nastastie sa to stalo len jedenkrat, teraz ma dcera 7r a nezopakovalo sa to.
@matamarcinova Ja si pamatam, ze som to ako dieta mala. Videla som napriklad, ako sa toci strop nado mnou. Dokonca este aj na strednej skole som to raz mala a tiez som riesila matematicke problemy 🙂
@matamarcinova Ja si ako dieta asi 6 rocne pamatam, ze som mala halucinacie pri 40°C.
@matamarcinova ano pravidelne. Hovori ze sa mu zda ze sa priblizujem a vzdalujem, alebo zmotava odveci, ze pockaj, pockaj, nejakej vidine nieco hovori. Je to neprijemne, ale uz som si zvykla. Mavala som to aj ja a mavaju to aj niektori dospeli.
@matamarcinova ano pravidelne od 6 r… synovi sa zdvihne len na 37,8 a uz to zacina, ale on chvilku soi a ked sa prebudi..velakrat sme to zazili a sama mam z toho strach, cim ke starsi uz si pamata dost z toho
@matamarcinova ja si pamätám, že ako dieťa som mávala pri vysokých teplotách a mávam to aj teraz v dospelosti. Žial, straší syn to asi po mne zdedil. Tiež pri teplote nad 39 bluzni. Viem o tom a napriek tomu nás to s manželom zakaždým vystraší.

@matamarcinova mojej sa to teraz stalo, niečo počula, veľmi sa bála..