icon

Majú vaše deti pri každej chorobe teplotu?

22. sep 2023

Majú vaše deti teplotu pri každej chorobe?

patka06
22. sep 2023

Žiaľ nie, bez teploty choroba vždy trvala dlhšie

autor
22. sep 2023

@patka06 pýtam sa lebo malý začal chodiť do škôlky a už 2 krát chorý ...len teplota prvýkrát,a teraz po týždni a pol zase teplota a trošku sopel...

patka06
22. sep 2023

Bežná situácia po nástupe do škôlky, verím, že cez víkend sa dá do poriadku

kukulda1234
Odpoveď bola odstránená
mamusa123456789
22. sep 2023

@kukulda1234 drobec bude mať aspoň lepšiu imunitu pri nástupe do škôlky, my sme to mali podobné, synček ma teraz 3 roky takže nastúpil do škôlky a už je v nej 3 týždne a zatiaľ bez choroby, teda aspoň ráno bol a to ja mam kašeľ a sople už 2 tyzdne

prasiatko30
Autor odpoveď zmazal
zuzulka558
22. sep 2023

My sme prvý krát skolkari a ma chytené hrdlo,, ale u nás to je tým ze sme boli na Liptove večer tam už teplo nebolo a ona len v mikine a staršia ju ešte aj bosu bez topánok nechala behať keď ju dávala dole z trampolíny, určite jej ale krpata utekala kým sme robili ľahkú veceru🤷‍♀️

domka222
22. sep 2023

Moji majú vždy aj teploty

lucia851
22. sep 2023

Nie nema

qwer2019
22. sep 2023

Môj syn (3r), niekedy nemá ani viditeľné priznaky choroby, ale má horúčku 38,5-40°C a to či príznakove, alebo bezpriznakove choroby. Proste vždy 😩

jesenzima
22. sep 2023

Nie. Častejšie mávajú vysoké horúčky 2-3 dni kľudne 39-40 stupňov bez iných prejavov choroby 🙄

marianarem
22. sep 2023

Moj nema vzdy teplotu. Pri prvych 4-5 chorobach mal, potom uz ani velmi nie, iba niekedy. U nas ale soplova choroba trva vzdy rovnako dlho, ci horucka je, ci nie. A to nie som typ, co okamzite zraza, nechavam ju aj posobit.

loliki
22. sep 2023

Autorka, na tie choroby buď pripravená. To je tvrdá realita. Platíš škôlku na celý mesiac, ale bude tam 1-2 týždne/mes. A budeš rada, keď neochorieš aj ty.

andreatytler
23. sep 2023

Syn chodi od 1. roka do jasli a vtedy zacali choroby a vzdy ich mal s horuckami. Ale to je dobre. Aspon to rychlo prejde. Teraz ma takmer 4 roky a prvy krat mal nadchu bez teploty a tahalo sa mu to vyse tyzdna.

h2
23. sep 2023

Mám rovnakú skúsenosť, ako píše @prasiatko30 . Záleží od človeka. Môj syn je typ, že vždy mu vyletí teplota. Keď sme mali celá rodina covid, on mal najľahší priebeh, pár dní mu bolo trochu zle, potom už v pohode, bol veselý, hral sa, chutilo mu jesť... a pritom teplotu mal okolo 38 stupňov celkovo 18 dní!
Ja som zase presne opačný prípad, môže mi byť na umretie zle, môžem mať lekárom potvrdenú vírusovú, či bakteriálnu infekciu... teplota ideálnych 36,7. Aj ako dieťa, keď sme so sestrou mali presne rovnakú chorobu, ona mala 40-tky horúčky, ja som sa vyškriabala maximálne tak k 38. Aj lekára som sa na to raz pýtala, tak napoly zo srandy. Že prečo nikdy nemám zvýšenú teplotu a keď je horúčka znakom, že telo bojuje s chorobou, či teda moje telo kašle na to a nebojuje. Tiež povedal, že sú také typy ľudí.