icon

Mali vaše deti hemangióm?

katuska01
12. dec 2007

ahoj malo niektore z vasich deticiek hemangiom?

Strana
z74
mmmarsela
13. nov 2021

@bibinka13 Mne ho zarobili v lekárni v Nitre pred 3 mesiacmi.

trishia30
25. máj 2023

@bejby2 Dobeý deň, prosím ako ste to doriešili?

bejby2
25. máj 2023

@trishia30 Dobrý deň. Liečbu betablokatormi som odmietla a rozhodla sa, že liečiť to nebudem. Samo sa to vstrebáva. Už je to fakt take maličké momentálne, že to skoro ani nieje vidno. V lete budeme mať 3 roky.

lentilka1222
21. feb 2024

@misutovo zdravim, chcem sa spytat ci ste si nakoniec nechali ten hemangiom odstranit laserom alebo ako ste dopadli? My zvazujeme laserove odstranenie. Vdaka

nexx
21. feb 2024

@lentilka1222 Dobry den, nasa dcera mala jeden hemangiom na hlavicke a druhy, cca 2 cm velky, v peceni. Kedze ten v peceni bol nebezpecny, rozhodli sme sa pre liecbu sirupom Hemangiol (betablokator). Uz o niekolko tyzdnov jej oba hemangiomy zmizli. Komplikacie nemala ziadne. Sirup brala potom este niekolko mesiacov, aby sa to dobre doliecilo. U nas to velmi pomohlo.

bibinka13
2. mar 2024

@nexx tesim sa, ze jej to pomohlo. Vela zdravicka prajem

nexx
2. mar 2024

@bibinka13 Dakujem, podobne 🙂

bibinka13
2. mar 2024

@nexx dakujeme

nikolaam
17. mar 2025

@nika_13 dobri ket sa mozem opitat aj mi sme objednani na visetrene na onko v ke moj sincek ma 3 mesiace a ma pod kozni hemangiom je to mozne ze aj jemu ten gel mozeu pretpisat? vase babo aki mal hemangiom aa ake visetrene ste apsolovali dakujem za otpoved

nexx
16. júl 2025
@nikolaam

@nika_13 dobri ket sa mozem opitat aj mi sme objednani na visetrene na onko v ke moj sincek ma 3 mesiace a ma pod kozni hemangiom je to mozne ze aj jemu ten gel mozeu pretpisat? vase babo aki mal hemangiom aa ake visetrene ste apsolovali dakujem za otpoved

@nikolaam Dobrý deň, moja dcéra mala 1 hemangiom na koži a druhý v pečeni. Podstúpila nejaké vyšetrenia (tuším EKG) a potom jej nasadili liečbu, brala niekoľko mesiacov sirup Hemangiol. Sorup jej super zabral a oba hemangiomy jej zmizli. Nemusíte sa báť 🙂

Strana
z74