Malo vaše dieťa podraždenú slinivku po rotavíruse?
mam 8 ročneho syna cez leto prekonal rotavirus,a nasledne si podráždil slinivku ,,,po pol roku začali znovu príznaky ako napínanie na vracanie a tažoby v žaludku ,poprosím akekolvek rady na dobre recepty ,mame prísnu dietu ,,,vdaka Vám
baby prosím vás, tá stránka už nefunguje? ja mám tiež problémy so slinivkou a dosť som odtiaľ čerpala. teraz sa tam nejdem dostať. žiaľ čo som mala stiahnuté aj jedálne lístky, tak som nechtiac zmazala ☹ ďakujem neviete náhodou ešte o nejakej inej?
@rachel978@7461166383 baby prosím vás, tá stránka už nefunguje? ja mám tiež problémy so slinivkou a dosť som odtiaľ čerpala. teraz sa tam nejdem dostať. žiaľ čo som mala stiahnuté aj jedálne lístky, tak som nechtiac zmazala ☹ ďakujem neviete náhodou ešte o nejakej inej?
@evauradnikova skúste túto stránku: http://spaldickinezdravemnamky.blogspot.sk/
Veľa receptov Majka presunula tu, je to skvelá stránka. Už som z tade tiež čerpala veľa receptov. V receptoch používa špaldovú múku, kedže môj syn nemá problém s múkou, tak ja ju stále nahrádzam hladkou múkou. Skúste pozrieť, dúfam, že Vám pomôže.
@rachel978 ďakujem veľmi pekne, určite si to pozriem, lebo minulý týždeň ma to zasa chytilo, tak sa potrebujem dietne stravovať.
@evauradnikova toto ochorenie vyžaduje dlhodobé stravovanie. Poznám jeden prípad, jeden kamarát, trikrát skončil v nemocnici s akútným zápalom a keď mu lekár povedal, že toto ochorenie nie je sranda, že na to sa zomiera, tak sa spamätal, skoro 10 rokov držal diétu, žiaden alkohol a jeho pankreas dá sa povedať, sa zregeneroval za ten čas. Teraz ju konzumuje skoro všetko, sladké aj mastné, akurát alkohol obmedzene, resp. sleduje si to, aby to neprehnal, ale dlho sa už drží aj bez liekov a nesťažuje sa.

@7461166383
http://www.setriacadieta.estranky.sk/clanky/set...
Ahoj na tejto stránke je veľmi veľa receptov na pankreas - čiže šetriaca alebo pankreatická diéta. Od tých najprísnejších postupne ku menej prísnych. Inak mám s tým osobnú skúsenosť u dieťaťa. Keby si sa chcela niečo spýtať napíš mi IP.