icon

Mám 13 rokov a bolí ma v podbrušku

patrik882sk
28. jan 2021

dobry den, volam sa patrik a mam 13 rokov, par dni ma boli v podbrusku a nechcem to povedať rodicom pretoze ich nechcem zatazovat a hlavne sa bojim co by mi povedal doktor, strasne sa bojim operacie a o svoj život, neda sa to nejako samostatne vyliecit ze by som to nejak zmiernil atd? prosiiim nechcem zomriet 😭😭

jaskolka
28. jan 2021

Ak reálne sa toto pýtaš, predovšetkým nikto tu nevie, čo ti je. Takže jediná rada, povedať to rodičom a smer lekár. Nič iné sa ti nedá poradiť.

viikkki
28. jan 2021

Nemáš iba vetry alebo niečo podobné 😕chod kľudne k svojej obvodnej doktorke a zdover sa rodičom sak natom nieje nič na hanby

danielahamar
28. jan 2021

Menštruáciu už máš?

hipuska
28. jan 2021

@danielahamar 🙈😆

danielahamar
28. jan 2021

@hipuska 🤣🤣🤣🤣 až teraz som si všimla, že chlapec🤣🤣🤣🤣🤣🤣

hipuska
28. jan 2021

@danielahamar ale aj mňa to napadlo ako prvé. Ja mám 12 ročného syna a teda, neviem si predstaviť, žeby sa mi bál zdôveriť. To je smutné

viikkki
28. jan 2021

@danielahamar vola sa Patrik 😄

danielahamar
28. jan 2021

@viikkki ktozvie 😄

thewitch
28. jan 2021

Jesus ja som mala chlapče v tvojom veku už dva roky menštruáciu, silnú, bolestivú na odpadnutie ale aby som to písala na koníka... Zmuž sa, zotri slzy, povedz mamke alebo ak sa cítiš trápne a lepšie by si sa vedel zdôveriť otcovi tak jemu a nasleduje smer lekár. 🤷‍♀️ Nesmieš sa takto hneď obávať najhoršieho lebo keď sa budeš takto sebalutovať a obzerať sa stále po diagnózach tak si ich len privodíš a stane sa s teba hypochonder.... Plus je to otravné...

thewitch
28. jan 2021

A rodičov rozhodne nezaťažíš, si ich dieťa a čudujem sa ak si tie posledné dni nevšimli že ti niečo je... Len to neodkladaj