Mám 13 rokov a bolí ma v podbrušku
dobry den, volam sa patrik a mam 13 rokov, par dni ma boli v podbrusku a nechcem to povedať rodicom pretoze ich nechcem zatazovat a hlavne sa bojim co by mi povedal doktor, strasne sa bojim operacie a o svoj život, neda sa to nejako samostatne vyliecit ze by som to nejak zmiernil atd? prosiiim nechcem zomriet 😭😭
Nemáš iba vetry alebo niečo podobné 😕chod kľudne k svojej obvodnej doktorke a zdover sa rodičom sak natom nieje nič na hanby
Menštruáciu už máš?
@danielahamar 🙈😆
@hipuska 🤣🤣🤣🤣 až teraz som si všimla, že chlapec🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@danielahamar ale aj mňa to napadlo ako prvé. Ja mám 12 ročného syna a teda, neviem si predstaviť, žeby sa mi bál zdôveriť. To je smutné
@danielahamar vola sa Patrik 😄
@viikkki ktozvie 😄
Jesus ja som mala chlapče v tvojom veku už dva roky menštruáciu, silnú, bolestivú na odpadnutie ale aby som to písala na koníka... Zmuž sa, zotri slzy, povedz mamke alebo ak sa cítiš trápne a lepšie by si sa vedel zdôveriť otcovi tak jemu a nasleduje smer lekár. 🤷♀️ Nesmieš sa takto hneď obávať najhoršieho lebo keď sa budeš takto sebalutovať a obzerať sa stále po diagnózach tak si ich len privodíš a stane sa s teba hypochonder.... Plus je to otravné...
A rodičov rozhodne nezaťažíš, si ich dieťa a čudujem sa ak si tie posledné dni nevšimli že ti niečo je... Len to neodkladaj

Ak reálne sa toto pýtaš, predovšetkým nikto tu nevie, čo ti je. Takže jediná rada, povedať to rodičom a smer lekár. Nič iné sa ti nedá poradiť.