icon

Mám 16 rokov a pichá ma pri srdci

patrikvida
14. apr 2021

Dobrý deň vám prajem mam 16 rokov a pichá ma pri srdci väčšinou v jednej polohe, môže to byť z chrbtice?

zuzubb007
•
14. apr 2021

Nemôžeš mať stres? Zvykne aj vtedy byť, od chrbtice ide tiež kadečo môže aj to ak máš dáke problémy, najlepšie sa spýtať doktora

patrikvida
autor
•
14. apr 2021

@zuzubb007 občas stres mávam obávam sa hlavne žeby mohlo ist o nabeh na infarkt pred par dnami som absolvoval rontgen pluc a srdce zväčšené nebolo.. A doktorka povedala ze to pichanie je z chrbtice

lemonka112
•
14. apr 2021

asi zle držíš telo...

patrikvida
autor
•
14. apr 2021

@lemonka112 asi áno len nech to nieje niečo zo srdcom.. Ďakujem mic celkom ma to ukludnilo ☺️❤️

gr3tch3n
•
14. apr 2021

Tiež si myslím,že je to z chrbtice. Tiež som to ako tínedžerka mala zo zlého sedenia pri PC. Začalo ma nepravidelne pichať pri srdci a to až tak,že každý nádych predstavoval riadnu bolesť. Veľmi ma to vystrašilo, našťastie keď som začala cvičiť cvikly na chrbticu a správne sedieť a držať telo prešlo to.

danielahamar
•
14. apr 2021

Áno môže a aj deti mávajú vyhodené 😉, dobrá masáž by ti pomohla

patrikvida
autor
•
14. apr 2021

@danielahamar a myslíte si že to nemôže byť nič zo srdcom? Ja to mávam to pichanie väčšinou v jednej polohe keď sedím

lemonka112
•
14. apr 2021

@patrikvida mňa tak pichalo cez Vianoce... ako ukrutná bolesť, skús sa vystreť, či je lepšie... ak áno, určite to je od toho...

lemonka112
•
14. apr 2021

@patrikvida presne, v jednej polohe... silné pichnutie... to bude z toho zlého držania...mne aj slza, sem tam vyšla, keď pichlo

patrikvida
autor
•
14. apr 2021

@lemonka112 no je to strašná bolesť.. Vždy večer najviac udrie

lemonka112
•
14. apr 2021

@patrikvida telo už automaticky sa začne hrbiť viac ako cez deň... kvôli celkovému vyťaženiu...

patrikvida
autor
•
14. apr 2021

@lemonka112 no hlavne nech to nieje nič zo srdcom toho sa najviac bojim

lemonka112
•
14. apr 2021

@patrikvida neboj sa... 🙂 ... ak sa budeš vystierať a by to do týždňa neprestalo, tak to začni riešiť... ale teraz sa nemáš dôvod báť

patrikvida
autor
•
14. apr 2021

@lemonka112 bol som aj u ortopeda a ze som prudko narástol a mam zle držanie tela. Na rontgene pľúc mi ukázalo ze srdce nezvacsene tak hádam srdce je okej

dari226
•
14. apr 2021

Treba viac pohybu a bude to lepsie ja to mam vzdy ked je menej pohybu.

lemonka112
•
14. apr 2021

@patrikvida bude bude🙂

danielahamar
•
14. apr 2021

@patrikvida nemyslím

lylyjana
•
14. apr 2021

@patrikvida na 99% z chrbtice.

patrikvida
autor
•
15. apr 2021

@lylyjana človek sa aj boji keď ho pichne pri srdci

patrikvida
autor
•
15. apr 2021

@lylyjana a chcem sa spýtať ze s chrbtice sa to môže prenášať aj nad srdce?