icon

Mám ísť dieťaťom, ktoré má pretrvávajúci kašeľ k lekárovi?

14. sep 2025

Isli by ste k doktorke, so 4 rocnym, ked minuly tyzd3n mal 1,5 dna teplotu okolo 38,5, zacali mu sople, o par dni kasel. Zacalo to pred tyzdnom. Teraz ma sople, co ma neznepokojuje,ale kasel ma stale nie produktivny. Nie je ani uplne suchy, ale ani neodkasle. Davam mu stoptusin na kasel. Isli by ste s nim v utorok k doktorke, nech ho popocuva, ci nie? Inak mu nic nie je. Citala som, ze kasel by sa mal po par (3) dnoch zmenit na mokry.

anonym_637bbb
14. sep 2025

áno išla aby dieťa nedostalo zápal priedušiek. v utorok stačí.

jazula
14. sep 2025

Išla som so 4r dcérkou po týždňovom kašli bez teplôt (len tiež na začiatku asi den do 38,8) a bol z toho stredne ťažký zápal pľúc a 14 dní ATB. Odvtedy už nečakám ani týždeň a idem po 4-5 dňoch bez zlepšenia.

dzejsik
14. sep 2025

@anonym_autor radsej ano, minimalne by som rano volala, ci prist, lebo zrejme sople stale zatekaju

taktotedanie
14. sep 2025

@anonym_autor zvolila si zlu liecbu
Nasad solmucol, uz ked tak velmi chces stoptusin tak len na vecer, pridaj antihistaminika, vitaminy

anonym_5b7bba
14. sep 2025

@anonym_autor mozes kludne ist, ja som isla s dcerkou po 4 tyzdnoch co kaslala (nebol to ziadny drhnuci kasel, iba take ako keby odkasliavanie), ale stale jej to neprechadzalo a vyklul sa z toho streptokok a nejaky hemofilus, tak dostala antibiotika.

autor
14. sep 2025

Dakujem vam za nazory, pojdem pre istotu, budem kludnejsia.