icon

Mám ísť s dcérou opäť k lekárovi?

28. sep 2025

Ahojte, mám 15 ročnú dcéru, ktorá je od stredy doma kvôli chorobe. Bola som s ňou v stredu u lekárky dala jej kvapky do nosa a urobila výteri z hrdla a nosa, nič jej neukázali. Väčšinou jej tie kvapky zabrali do 3-4 max 5 dní, no teraz sa to nejak nezlepšuje. Stále ma zelené sople aj keď nie veľa ale stále má, hrdlo ju už nebolí stále ale iba pri kašli, nos má stále upchatý ale pomôže jej keď si dá ráno sprej do nosa tak má do obeda voľný nos a hlieny jej stekajú do hrdla. V utorok doberie kvapky, mám s ňou vtedy ísť zas ku doktorke? Alebo čo by ste robili lebo nezlepšuje sa to veľmi.

anonym_313208
28. sep 2025

Áno, určite treba ísť na kontrolu

strawberry0797
28. sep 2025

@anonym_autor naparovat slanou vodou aspoň 2x denne. Fakt to ako jediné zabera. Ideálne aj sprej do ucha, najrýchlejšie to tak prejde.

domka222
28. sep 2025

Ja som mala minule zeleno až hnedé sople 2 týždne. Z časti pomohlo naparovanie nad harmančekom +striedanie morskej vody a spreju do nosa.

kacena4
28. sep 2025

ak sa nezhorsuje nie, ak vam vsak kazala prist na kontrolu ano.

janinah
28. sep 2025

Nasadit sinupret forte,suche teplo na oblast dutin( solux alebo biolampa alebo nahriata soľ v bavlnenej ponožke,nie naparovanie) a 2x denne vypit teraflu, chce to čas,kontrola u dr.nie je nutna pokial nemá silne bolesti hlavy alebo horúčku

anonym_6dc361
28. sep 2025

Sinupret určite ten dokonale čistí dutiny ale tiež to nebude za deň dva. Keď ju boli hlava k tomu môže ísť o zápal prínosovych dutín. Nemusela to mat hneď v stredu keď ste boli u Dr mohlo sa jej to rozbehnúť postupne až po vyšetrení

autor
28. sep 2025

Ďakujem vám všetkým za rady skúsim vyskúšať

autor
28. sep 2025
@anonym_6dc361

Sinupret určite ten dokonale čistí dutiny ale tiež to nebude za deň dva. Keď ju boli hlava k tomu môže ísť o zápal prínosovych dutín. Nemusela to mat hneď v stredu keď ste boli u Dr mohlo sa jej to rozbehnúť postupne až po vyšetrení

@anonym_6dc361 áno hlava ju bolí keď sa rýchlo postaví ju bolí vždy keď ma upchatý nos tak to pripisujeme tomu, že keď ma plný nos tak z toho ju bolí

autor
28. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_6dc361 áno hlava ju bolí keď sa rýchlo postaví ju bolí vždy keď ma upchatý nos tak to pripisujeme tomu, že keď ma plný nos tak z toho ju bolí

@anonym_autor už ju menej bolí ale stále občas zabolí keď sa postaví

littledaisy
28. sep 2025

Zázvorový čaj a veeeeľa vitaminu C

martinkatinka
28. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor už ju menej bolí ale stále občas zabolí keď sa postaví

@anonym_autor inhalator, ten precisti dutiny.