Mám pokračovať v podávaní sirupu Trifed zelenej?
Ahojte, dcérke som dala 1 dávku sirupu Trifed zelený asi po hodine bola podráždená, nevedela si nájsť miesto a bolo umrčana potom to prešlo a bola celý čas ospala...teraz neviem mam pokračovať alebo už nedávať?
Kazda mamicka odporuca.trifet al3 vyskusala som ho raz asi den a nikdy viac isla sa zadusit s kaslom.a ked som.sa dočítala.o nom viac tak.radsej dam.stopkasel alebo ine Bylinne.sirupu nez ten
@zuzkaa1991 ved to, no kašle dosť ale najhoršie je večer, len neviem aký iný by som jej kupila
Dithiaden si opytat neviem ake stare dieta....ale.ked moja malá kašlem záchvaty kaslu ma davam dithiaden na noc vyvetrat poriadne izbu okno dokoran....co sa tyla sirupu zalezi od druhu kaslu....ci ma hlieny alebo suchy v lekarni vam poradia tiez hlavne ked budu pocut dieta kaslat ;) ale.u nas pouzivame
sirup stoptussin
Stopkasel originál
Na vlhky kasel.hlieny.mucosolvan alebo prospan sirup
@zuzkaa1991 tak ja na noc som dala fenistil kvapky a cibuľu nakrájanú k posteli...skôr taky ako štekavy kašeľ ma
Mne maly zaspal na koberci, som myslela ze odpadol 😯 viac som ten sirup nedala..
@zabka79 ved práve,ja ho už tiez nedám
Moja malá tiež stekavy kašeľ lekárka jej dala pol dithiaden na noc ditustac sirup a akciový sirup a prestala kašľať .. a fakt kaslala extrémne od pol 6 do 8mej nonstop a na ďalší deň možno 10krat za celý deň
Tak dithiaden a calciun sirup a otvoriť okno.....fenistil nezaberal na to aj lekarka na pohotovosti ze to nema.nic spolocne odvtedy davam dithiaden asi od 4r kedze dithiaden pomáha rozsirit priedusnicu aby dieta vedelo dýchať a zacne tlmit kasel
Mojej teraz tiez predpisala Dr. na pohotovosti. Davkovanie 3x3 ml, ale ze mam na zaciatok skusit len 2 ml... hrozne cudna bola, nedala som jej dalsiu davku, a pediatricka si zapisala do karty k inym alergiam, ze zle reagovala.
Na kasel podla druhu, ak stekavy, tak stoptusin by som dala, a dala by som aj calciovy sirup. Inak je vanilkovy calciovy sirup ( pre mna novinka) a super pre deti 👌). Nie je taky hnusny ako klasicky.
@zuzkaa1991 ten ditiaden moze aj cez deň či len na noc?
Moze ale deti z neho su väčšinou ospali ja preto som davala len večer ale.zalezi ake stare dieta mate tam je pribalovy.letak ako davkovat
Nám ho dala na noc aby spala a nedrazdilo ju a pomohol prespal celú noc

No musis si sama povedat ci to za to stoji? Je kasel taky ze je to nutne?