icon

Máme informovať pediatričku po návšteve pohotovosti?

5. jún 2026

Ak sme boli s malým na pohotovosti mam dať jeho pediatričke vedieť? Ma 14 mesiacov.
Ma virózu a asi pravdepodobne siestu chorobu ma už tretí den horúčky
Najbližšiu mame až i mesiac poradňu

anonym_4f2cc0
5. jún 2026

áno

mimaapeto
5. jún 2026

@anonym_autor sa mi zdá že je na správe z pohotovosti napísane ze ak neprejde do neviem koľkých dní alebo pri zhoršení kontaktovať obvodného dr... kedy ste boli na pohotovosti? ide víkend a predsa je to malé dieťa.. robili aspoň CRP ?

anonym_c010c9
5. jún 2026

@anonym_autor ano vyslovene nas instruovali v nemocnici informovat pediatra

anonym_fc6cc5
5. jún 2026

urcite v sprave z pohotovosti mas poucenie ze do 3dni mas odniest spravu pediatre.

cyberk
5. jún 2026

nikdy som nekontaktovala, spomenula som to pri najblizsej navsteve pediatricky len.

autor
5. jún 2026

Áno robili crp mal negatívnu. Včera sme boli

viestta
5. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ked nebude potrebovat dalsie vysetrenie kvoli zhorsenemu zdravotnemu stavu tak staci ak odnesies spravu pri najblizsej navsteve pediatra. Specialne kvoli tomu chodit nemusis

nikolani
5. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor do spravy ti nenapisali ci treba? Nam napríklad kazali (a aj uviedli do spravy), ze sa mame hlasit hned na druhy den u pediatra (to bola dcera chora a sam pediater nas poslal na pohotovost)

anonym_6cd0bd
5. jún 2026

@anonym_autor Ano, najneksor peinnavsteve o mesiac jej treba osovzdat lekarsku spravu. Ale zavolala by som jej, ci to staci a zpri navsteve poradne

mimaapeto
5. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor vyšetrili aj moč ?

katkazatka
5. jún 2026
@nikolani

@anonym_autor do spravy ti nenapisali ci treba? Nam napríklad kazali (a aj uviedli do spravy), ze sa mame hlasit hned na druhy den u pediatra (to bola dcera chora a sam pediater nas poslal na pohotovost)

@nikolani to kážu alibisticky každému. Ak dieta nemá zhoršený stav, tak netreba tam ísť. Načo?

anonym_9da104
5. jún 2026

@anonym_autor my mame vzdynapisane na papieri kontaktovať obvodnu dr do 3dni

anonym_8eb675
5. jún 2026

Ak treba kontrolu alebo dalsie riesenie stavu, i tak k pediatricke prides. Ak netreba, vzdy som len doniesla papier z pohotovosti pri dalsej poradni ci navsteve, nech zalozi do karty.

anonym_0f661c
5. jún 2026

Môžeš jej iba zavolať, ci potrebuje hned ten papier, alebo to stačí až na poradňu.

zuzacka16
5. jún 2026
@viestta

@anonym_autor ked nebude potrebovat dalsie vysetrenie kvoli zhorsenemu zdravotnemu stavu tak staci ak odnesies spravu pri najblizsej navsteve pediatra. Specialne kvoli tomu chodit nemusis

@viestta súhlasím, čo napísala, zbytočne netreba dieťa ťahať k lekárovi, ak sa mu nezhoršuje stav, aby tam pri oslabenej imunite neschytalo ešte niečo ďalšie, to už musíš ty vedieť ako matka..samozrejme je iné, ak by mu to po liečbe neprechádzalo, vtedy treba ísť..

anonym_05ad8d
5. jún 2026

@anonym_autor áno, myslím, že do troch dní...ale pozri správu

zuzuliatko18
5. jún 2026

Zvyknem.taketo veci komunikovat emailom, a vzdy konzultuje s lekarkou dalsi postup, aj to ci a kedy prist na navstevu.

anonym_31dfe2
5. jún 2026

@anonym_autor áno informovala by som, môže vás zavolať aby ho prezrela sama keďže je jej pacient.

nikolani
5. jún 2026
@katkazatka

@nikolani to kážu alibisticky každému. Ak dieta nemá zhoršený stav, tak netreba tam ísť. Načo?

@katkazatka moze byt, my mame nastastie len jednu taluto skusenost s chorym dieťaťom a vtedy bolo fajn ze sme sli. Ked sme sli s nejakym urazom, ktory oni vyriesili tak nam nekazali ist. Ale mozno vsade hovoria inak

dory11
5. jún 2026

@anonym_autor áno veď predsa papier musíte odovzdať z pohotovostného pediatrovi a vedismu som ho aj doniesla je dáme išli na kontrolu .
Okrem jedného keď mala dcéra úraz a boli sme na urgentne lekár ale vie že sme boli ale papier niejak vždy zabudla dať až minule som ho doniesla ale ja som ten papier doma držala úmyselne keďže to bol úraz hlavu a dcérka je neurologicky sledovaná. Dostala som na urgent taký pokyn že tento papier mám aj neurológ tak že sme čakali do neuroigickej kontroly

autor
6. jún 2026

Nebude pruser keď už starý deň to mal a nedala som vedieť? Je víkend hned pondelok jej zavolam