Máme informovať pediatričku po návšteve pohotovosti?
Ak sme boli s malým na pohotovosti mam dať jeho pediatričke vedieť? Ma 14 mesiacov.
Ma virózu a asi pravdepodobne siestu chorobu ma už tretí den horúčky
Najbližšiu mame až i mesiac poradňu
@anonym_autor sa mi zdá že je na správe z pohotovosti napísane ze ak neprejde do neviem koľkých dní alebo pri zhoršení kontaktovať obvodného dr... kedy ste boli na pohotovosti? ide víkend a predsa je to malé dieťa.. robili aspoň CRP ?
@anonym_autor ano vyslovene nas instruovali v nemocnici informovat pediatra
urcite v sprave z pohotovosti mas poucenie ze do 3dni mas odniest spravu pediatre.
nikdy som nekontaktovala, spomenula som to pri najblizsej navsteve pediatricky len.
Áno robili crp mal negatívnu. Včera sme boli
@anonym_autor ked nebude potrebovat dalsie vysetrenie kvoli zhorsenemu zdravotnemu stavu tak staci ak odnesies spravu pri najblizsej navsteve pediatra. Specialne kvoli tomu chodit nemusis
@anonym_autor do spravy ti nenapisali ci treba? Nam napríklad kazali (a aj uviedli do spravy), ze sa mame hlasit hned na druhy den u pediatra (to bola dcera chora a sam pediater nas poslal na pohotovost)
@anonym_autor Ano, najneksor peinnavsteve o mesiac jej treba osovzdat lekarsku spravu. Ale zavolala by som jej, ci to staci a zpri navsteve poradne
@anonym_autor vyšetrili aj moč ?
@anonym_autor do spravy ti nenapisali ci treba? Nam napríklad kazali (a aj uviedli do spravy), ze sa mame hlasit hned na druhy den u pediatra (to bola dcera chora a sam pediater nas poslal na pohotovost)
@nikolani to kážu alibisticky každému. Ak dieta nemá zhoršený stav, tak netreba tam ísť. Načo?
@anonym_autor my mame vzdynapisane na papieri kontaktovať obvodnu dr do 3dni
Ak treba kontrolu alebo dalsie riesenie stavu, i tak k pediatricke prides. Ak netreba, vzdy som len doniesla papier z pohotovosti pri dalsej poradni ci navsteve, nech zalozi do karty.
Môžeš jej iba zavolať, ci potrebuje hned ten papier, alebo to stačí až na poradňu.
@anonym_autor ked nebude potrebovat dalsie vysetrenie kvoli zhorsenemu zdravotnemu stavu tak staci ak odnesies spravu pri najblizsej navsteve pediatra. Specialne kvoli tomu chodit nemusis
@viestta súhlasím, čo napísala, zbytočne netreba dieťa ťahať k lekárovi, ak sa mu nezhoršuje stav, aby tam pri oslabenej imunite neschytalo ešte niečo ďalšie, to už musíš ty vedieť ako matka..samozrejme je iné, ak by mu to po liečbe neprechádzalo, vtedy treba ísť..
@anonym_autor áno, myslím, že do troch dní...ale pozri správu
Zvyknem.taketo veci komunikovat emailom, a vzdy konzultuje s lekarkou dalsi postup, aj to ci a kedy prist na navstevu.

áno