icon

Máme navštíviť lekára pri ochorení dieťaťa v zahraničí?

30. jún 2025

Ahojte. Potrebujem poradit, v sobotu sme prileteli do chorvátska, tuto noc 4 rocny syn viac krat vracal, naposledy o pol 6 rano. Teraz poobede mu vybehla teplota na 38, bol malatny. Dala som lieky od teploty, snazim sa aby dostatocne pil. Samozrejme sme dnes iba na izbe. Isli by sme s nim k lekarovi alebo by ste este pockali? V sobotu letime domov.

luccija
30. jún 2025

Počkala by som...plus diétu aj ďalšie dni.

autor
30. jún 2025
@luccija

Počkala by som...plus diétu aj ďalšie dni.

@luccija jasne dietu ma, dnes zjedol iba 4 male piskoty a 4 lyzice vyvaru ine nic nechce.

lukbe
30. jún 2025

Išla by som. Aspoň infúzie by mu dali.

luccija
30. jún 2025

Tak uvidíš...teraz sú brušne chripky, ale mohol len niečo zjesť čo mu nesadlo.Ked mu nebude zajtra lepšie išla by som, ale keď aspoň trocha jedol nebude to také zle.Moja dcéra teraz týždeň ležala s vracaním, hnačkami a tiež prvé dni teplota

sovica
30. jún 2025

A nemôže mať úpal?

petamich
30. jún 2025

Moze to byt 24-hodinovy virus a bude to okej, moze to byt aj upal, este by som pockala a ak sa to zajtra nezlepsi, potom by som sla.

ankare
30. jún 2025

Och, bože, chudiatko.
Ak mu bude lepšie, zvládnete to aj bez lekára.
Skoré uzdravenie!

ankare
30. jún 2025

Och, bože, chudiatko.
Verím, že najhoršie už máte za sebou. Ak mu nebude horšie, zvládnete to aj bez lekára.
Skoré uzdravenie!

autor
30. jún 2025
@sovica

A nemôže mať úpal?

@sovica neviem, boli sme vcera pri mori max do 11 aj to v tieni a potom poobede pri bazene chvilu, samozrejme ho natieram, ma uv ciapku, vcera normlane jedol aj vela vody pil.. Ale moze byt ze ho to moc prehrialo.. No uvidime co bude dalej, teraz po 2 hodinach od paralenu ma 37,4 teplotu.

dennissa16
30. jún 2025

Kde ste ubytovaní? Zadar?

jana_eyre_2
30. jún 2025

A je malatny aj keď mu klesla teplota? Ja by som ešte počkala ako sa to vyvinie ak mu klesla teplota..

autor
30. jún 2025
@dennissa16

Kde ste ubytovaní? Zadar?

@dennissa16 na ostrove brac sme

autor
30. jún 2025
@jana_eyre_2

A je malatny aj keď mu klesla teplota? Ja by som ešte počkala ako sa to vyvinie ak mu klesla teplota..

@jana_eyre_2 teraz uz je lepsie na tom, aj lepsiu farbu v tvari ma

jana_eyre_2
30. jún 2025

Tak to je potom dobre znamenie, hlavne nech veľa pije a snad si ešte užijete more 🙂 veľa zdravia želám..

autor
30. jún 2025
@jana_eyre_2

Tak to je potom dobre znamenie, hlavne nech veľa pije a snad si ešte užijete more 🙂 veľa zdravia želám..

@jana_eyre_2 ďakujem, snad to este nechytí 2 rocnu dcéru.

cukroska
30. jún 2025

Skúste ešte vydržať a liečiť sa.A zrážať teplotu,
kúpiť sucháre dodržať diétu a možno mu to prejde. Detí zvyknú dostať také črevné virózy aj z tepla, z vody ,alebo mu niečo nesadlo.Ak neprejde tak k lekárovi. Ale podľa mňa prejde. Nejaké lieky ako smektu,hylak,alebo niečo na tráviace ťažkost ak mate3z domu dávajte. i .My sme tiež zažili a za dva dni bolo dobre. Len dodržať PITNÝ REŽIM. To je u detí základ. Skoré uzdravenie.

ankare
1. júl 2025

Aká bola noc?

autor
1. júl 2025
@ankare

Aká bola noc?

@ankare ahoj, uz nevracal, v noci o 1 mal teplotu 38,1 a teraz ma uz 36,8.ale je cely taky slaby, bez nalady. Pije vodu a trosku piskotov papa.

autor
1. júl 2025
@ankare

Aká bola noc?

@ankare a hovorí ze ho chodidlá bolia, ale to uz mal aj parkrat doma pri teplote ze ho nohy boleli a doktorka ze to je ok pri chorobe.

ankare
1. júl 2025

Chvalabohu. Už bude len lepsie. Daj tomu čas, nič neurychluj. Dietatko bude slabe a vysilene. Neboj, dovolenku si užije nabuduce, tes sa, že mu je lepšie.

autor
1. júl 2025
@ankare

Chvalabohu. Už bude len lepsie. Daj tomu čas, nič neurychluj. Dietatko bude slabe a vysilene. Neboj, dovolenku si užije nabuduce, tes sa, že mu je lepšie.

@ankare jasne tesim sa ze mu je lepsie, ale akurát grcanie a hnacka chytili mna ☹️

ankare
1. júl 2025

Moje nervy. Držím palce! Skóre uzdravenie!