icon

Masturbácia dvojročného dieťaťa

7. jún 2021

Dievčatá je to normálne aby dcérka ktorá ma 2 roky a 4 mesiace toto robila? Začala tak divné dávať nôžky a ked sme ju pri tom vyrušili bola nervozná. Robí to viackrát na deň. Čo treba spraviť aby s tým prestala?

Strana
z2
littlebubble
8. jún 2021

@zazvorka87 Nemyslím to v zlom, ale kto má na čo čas o tom ty nerozhoduješ pretože je to biologicky dané už dávno.Môžeš neskôr dcére vysvetliť, že sex je intímna záležitosť a mala by ju praktizovať len s vhodným partnerom, ale ani to neovplyvníš.Ak bude mať chcuť a príležitosť a bude chcieť tak ten sex bude mať aj pred 18stkou.

Stále sme len zvieratká a máme pud.To, že je to z lásky sme si vymysleli len my ľudia evolúciou a morálkou.Biológia má na to iný názor.Či už sa to niekomu páči alebo nie sex je prirodzený aj bez lásky aj v skoršom veku.Sebauspokojenie taktiež.

Taká je pravda.

mladena
8. jún 2021

Ja neviem baby, tak ja som sa zasmiala na tom, že dieťa má orgazmy 😀 Myslím, že dieťa nemá na to ešte vplyvom hormónov vyvinuté všetky pohlavné znaky 🙂 Skôr len skúma samo seba a zisťuje, že je mu príjemné sa dotýkať na tých miestach, to je všetko.

littlebubble
8. jún 2021

@mladena Tak snáď ako dospelá žena so sexuálnym životom viem povedať čo som v tom veku cítila.Je to taký istý orgazmus ako majú aj dospelé ženy.
Neviem čo je na tom smiešne ak sa tomu nerozumieš.

To je to isté ako keď tu ženy na MK tvrdia, že dievčatá pod 15 nemôžu menštruovať a v 11 to vraj nie je normálne.

mladena
8. jún 2021

@littlebubble tiež som dospelá a v tom veku som nič také necítila, prvý krát orgazmus v 12.

mladena
8. jún 2021

@littlebubble je to individi, ale dieťa nemá vyvinuté sekundárne pohlavné znaky. Možno ty sa tomu nerozumieš.

littlebubble
8. jún 2021

@mladena Tak potom prečo sa z toho smeješ keď je to individuálne? 🙂
Ja som mala 4 a veľmi dobre si to pamätám lebo ma mama karhala, že čo robím.

Či ja som mimozemšťan? Alebo ako si teraz obhájiš svoj názor ak sa tomu nerozumiem.

A robila som to presne pre ten uvoľňujúci pocit pre aký majú sex dospelí jedinci.Tak snáď viem čo je to orgazmus.

Ja som to tu nechcela písať, ale nemôžem už čítať takéto hovadiny ktoré nie sú nijak podložené len ,,ja som až,,

To, že niektoré ,,až,, to neznamená, že to neexistuje alebo to nie je možné.

Už som počula, že 15 roční nemôžu vedieť čo je to sex lebo určite neprežívajú to čo starší jedinci a orgazmus tiež nemajú.Veď človek sa len za hlavu chytá čo tu ľudia popíšu bez toho aby to vedeli podložiť nejakou skúsenosťou alebo štúdiou.

rooberta
8. jún 2021

@mladena zbytocne sa smejes je to tak

mladena
8. jún 2021

@rooberta dvojročné dieťa nie je pohlavne zrelé, to je všetko čo píšem. Skôr je choré robiť z neho pomaly sexuálneho predátora a tvrdiť, že dieťa, ktoré sa ešte len učí, skúma vlastné telo a okolie má sexuálne prežitky v škále dospelého jedinca.

littlebubble
8. jún 2021

@mladena 2 ročné možno nie, ale 4 áno a možno aj 3.

rooberta
8. jún 2021

@mladena a ja ti pisem ze ma, ja som mala uz od skolky, ano cca 4 roky a ano boli to orgazmy, slabsie ako teraz ale boli. Sexualny predator som nebola vtedy ani teraz. Ci sa to uz tebe paci alebo nie.

tehulka2011
8. jún 2021

@mladena 2rocne dievcatjko podla teba nema vyvinuty klitoris? Poucim ta, ma.

Strana
z2