Máte dieťa často choré po nástupe do škôlky?
To iba ja mam choré dieťa po týždni v škôlke?
Je to naozaj až také hrozne keď nastupi dieťa do škôlky s tými chorobami?🙏🙄
A to dávam imunoglukan a všetky možné vitaminy, kašeľ neskutočný🫣.
@maciatkolulu moj syn je stvrtak. Ako druhak a tretiak mal 0 vymeskanych hodin. A tiez nic nebral. Ale v skolke byval chory stale. Proste ta imunita dozreje a je dobre.
Moje dvojičky nastúpili teraz tiež. Prvý v utorok horúčka, ale nič, takže v štvrtok išiel do škôlky a druhý v piatok v noci grcanie a teraz horúčky 🥲 áno, počítam s tým, že toto bude 3/4 roka nonstop
@11bodka11 môj bol aj škôlkari a nič,žiadne glucany,žiadne reklamovane srajdy a bacha,neje žiadne ovocie a zeleninu si vyberá. Len sme boli od malinká vkuse niekde. Dievčatá absolútne podobne. Takže ja si myslím,že je to aj tým,že na sk sa robí hystéria zo sopka a prechladnutia. Decka sa cpu chemickými prípravkami,že však super,obliekajú sa ako na súbory a výsledok je toto.
Akoby som čítala svoj status spred roka 🙂 Áno, žiaľ, je to normálne. Moja dcéra bola z 10 mesiacov reálne v škôlke 3 a pol mesiaca za celý prvý školský rok. Nastastie nešlo nikdy o nič vážne (resp nenechala som to zájsť do ničoho vážneho, lebo sa snažím manažovať tie choroby, keď už prídu - difuzer s vhodným olejom, inhalator, toaleta nosa...) ale teda sviečky z nosa a kašeľ boli u nás ako doma. Tento rok uvidíme. Imunoglukan som dávala celý rok a teda nejaký účinok som nevidela, jedine tak na mojej peňaženke. Teraz dávam len čistý betaglukan z hlivy a fičí u nás difuzer + mam v plane začať jej dávať aj jačmeň, pri nom som videla, že tie choroby majú dobrý priebeh, rýchlo ustupovali. Verím, že už to bude lepšie a vám tiež držím palce. Viem, že to nie je príjemné ale, žiaľ, je to veľmi časté počas MŠ.
@milanemila úplná pravda. Mam 3 deti a choré bývajú minimálne. (Najmladšia nastúpila minulý rok do škôlky a vymeskala až v apríli kvôli kiahnam a v júni bola 2 dni trochu zachripnuta). Predskolak vymeskal asi týždeň (nie naraz) a druhák 3 hodiny za celý školský rok, rok predtým mal len angínu za celý rok. ALE. Odmalička deti otuzujem, milujú ovocie, zeleninu, vonku sú stále. Nepreháňam to s hygienou, či nadmernou sterilitou. Cez rok im dávam len imunoglukan.

@aurora33 ono to nemusí byť vôbec sirupom, dcéra má spolužiaka čo nič neberie a celá trieda bola chora na striedačku nonstop počas jesene, zimy a jari a chlapec nevymeskana ani jedna hodina, proste na niekoho sa bacil nenalepi to je extrém imunita