icon

Máte dieťa s Aspergerovým syndrómom?

zuzanamv
20. jún 2009

Ahojte, nájdu sa tu mamičky, ktoré majú takéto dieťa?
U syna máme podozrenie, tak by som sa rada dozvedela nejaké praktické skúsenosti.
Môžete aj v IP.
Ďakujem!

misulka47
7. feb 2018

Baby je to normálne že môj syn vrieskal pol hodinu koli tomu ze dedo odhrna sneh?lebo on ho chce mať na chodníku...alebo babka mu dala naopak topanky a ja som si to vonku všimla tak som mu to prezula no on ich chce mať naopak tak zase hisak..Ja už neviem som z toho na nervy ...toto bude stale? Zatiaľ síce nemame nic potvrdené no ja neviem či sa takto správa jedno dieťa normálne. Nechcem povedať že asp je je nenormálne ale už naozaj som z neho hotová....

erinne
7. feb 2018

@misulka47 tak uplne bezne to asi nie je. Tazko povedat, ako to bude, kazde dieta je ine. A s vekom sa to urcite meni. Nasa ma dg.lahky AS podla Janosikovej a nemava taketo hysaky. Uvidime co prinesie puberta.

misulka47
7. feb 2018

@erinne a kolko ma rokov dcerka?

denisocka
7. feb 2018

@misulka47 ja som tiež vrieskala minule pol hodinu zato , že manžel pri odhrňaní snehu traktorom rozryl kolesami celý dvor :P a zakaždým ,ked sa pozriem posledne dni z okna, tak mi stupa tlak ... mohli sme mať pekný . snehom pokrytý dvor a miesto toho tam vidím bielo- hnedý chaos . Takže pozdravujem synka 🙂

misulka47
7. feb 2018

@denisocka dakujeeem

sticker
denisocka
7. feb 2018

@misulka47 vieš, kým takto hysterči dieťa a ma AS , tak to sa dá pochopiť , horšie, ak z toho nevyrastie 🙂 , to sa už zle vysvetluje

misulka47
7. feb 2018

@denisocka no to je pravda...uvidime ako sa to u nas vyvinie. ty mas ake stare dieta?

denisocka
7. feb 2018

7,5 a 10 , ak nerátam seba :D

misulka47
7. feb 2018

@denisocka 😂tak ste potom veľká rodina... myslela som diera čo ma AS...ake je stare

denisocka
7. feb 2018

no ved píšem, mam dvoch a obaja sú AS . Vek som napísala vyššie

erinne
7. feb 2018

@misulka47 bude mat 9

misulka47
8. feb 2018

@denisocka aha prepáč nepochopila som na prvý krát 😁...inak je to nejako dedicne? Či ako? Ja mám tiež 2 deti ale hneď to neznamená že to budú mať obaja však?

misulka47
8. feb 2018

@erinne a kedy ste to zistili?

erinne
Autor odpoveď zmazal
misulka47
9. feb 2018

Ahojte idem sa vam trosku pochvalit s mojim synom ma 5 rokov 🙂 Isiel s otcom na lyzovacku velka partia len otcovia a deti., mala som z toho obavy ako bude reagovat. no muz mi volal ze je uplne vpohode ani raz nemal amok ani raz neprotestoval.Asi pred 2 tyzdnami sme boli vsetci spolu tam stala nalyziach 2x s instruktorom, A najvecsie prekvapenie je ze bol na 1 hodine s teraz a uz sam lyzuje,a vraj ho to strasne bavi. ja sa nestacim cudovat 🙂 ked mi muz poslal video bola som doslova v soku. som na neho velmi velmi pysna 🙂 ♥

misulka47
11. feb 2018

Pekne sa zaclenil aj do kolektívu 😀myslím,že už bude na škôlku pripravený, uvidime v septembri.

lenko
12. feb 2018

@misulka47 neznamena ja mam jedneho pas druheho nie. Ten ma pre zmenu adhd 😂

misulka47
12. feb 2018

@lenko no pekne uvidime čo sa mi znich vykľuje

tifinka
22. feb 2018

Dobrý deň. Idem Vás veľmi, veľmi pekne poprosiť o jednú láskavosť. Som študentkou pedagogickej fakulty ako aj učiteľkou v materskej škole.V budúcnosti by som chcela pracovať s detičkami, ktoré majú aspegerov syndróm. Teraz však píšem bakalársku prácu a potrebovala by som Vašu pomoc. Ak by ste boli takí milí a vyplnili mi odpovede na pár krátkych otázok v dotazníku bola by som Vám veľmi veľmi vďačná. Týka sa to hlavne Bratislavy ale kľudne môžu prispieť všetci, ktorí budú chcieť. Veľmi si budem vážiť každú odpoveď. Vopred srdečne ďakujem. 😊

https://www.survio.com/survey/d/O0P0Y5G1H3B9L7B7E

lilitela
25. feb 2018

Dievcata, prosim Vas kam chodite s detmi v BA na terapie? Samozrejme, ak ste spokojne. Okrem Andreasu, ti su beznadejne obsadeni. Vopred dakujem. Zufalo nam treba niekde zacat.

lilitela
28. feb 2018

Abslovalai ste terapie v Matulayovi? Boli ste spokojne?

andula30
27. mar 2018

@erinne mozem vediet ako ste sa Janosikovej dostali?
resp dievcata kde vam robili diagnostiku ? Andreas cakat cca 6 mesiacov vyskum autizmu cca 9 Janosikovej sa dovolat neda..poradite?

bebe02
30. mar 2018

Viete poradit vhodnu ZS v Bratislave pre maleho Aspergera?

bibi23
30. mar 2018

@andula30 k janošíkovej som sa tiež nedovolala a písala som jej aj email, čo som našla na jej stránke, že sa dá aj tak objednať, ale bolo to už tuším pred 2 mesiacmi a bez odpovede. další som jej už nepísala. týmto som len chcela povedať, že ani cez email cesta k nej asi nevedie ☹

andula30
31. mar 2018

@bibi23 a ako sa da ku nej vobec dostat...?

martina46
31. mar 2018

@bebe02 myslim, ze takto skolu nenajdes, vacsinou to zavisi od konkretneho ucitela. inac je potom riesenie cenada.

bibi23
31. mar 2018

@andula30 mne sa nepodarilo.

majcika
31. mar 2018

@bebe02 cenada.

andula30
31. mar 2018

@bibi23 zacinam mat pcit ze Janosikova je ako Kolombova zena ....kazdy o nej hovori ale nik ju nevidel...

denisocka
31. mar 2018