Máte dieťa s Aspergerovým syndrómom?
Ahojte, nájdu sa tu mamičky, ktoré majú takéto dieťa?
U syna máme podozrenie, tak by som sa rada dozvedela nejaké praktické skúsenosti.
Môžete aj v IP.
Ďakujem!
@misulka47 ja som tiež vrieskala minule pol hodinu zato , že manžel pri odhrňaní snehu traktorom rozryl kolesami celý dvor :P a zakaždým ,ked sa pozriem posledne dni z okna, tak mi stupa tlak ... mohli sme mať pekný . snehom pokrytý dvor a miesto toho tam vidím bielo- hnedý chaos . Takže pozdravujem synka 🙂
7,5 a 10 , ak nerátam seba :D
no ved píšem, mam dvoch a obaja sú AS . Vek som napísala vyššie
Ahojte idem sa vam trosku pochvalit s mojim synom ma 5 rokov 🙂 Isiel s otcom na lyzovacku velka partia len otcovia a deti., mala som z toho obavy ako bude reagovat. no muz mi volal ze je uplne vpohode ani raz nemal amok ani raz neprotestoval.Asi pred 2 tyzdnami sme boli vsetci spolu tam stala nalyziach 2x s instruktorom, A najvecsie prekvapenie je ze bol na 1 hodine s teraz a uz sam lyzuje,a vraj ho to strasne bavi. ja sa nestacim cudovat 🙂 ked mi muz poslal video bola som doslova v soku. som na neho velmi velmi pysna 🙂 ♥
Dobrý deň. Idem Vás veľmi, veľmi pekne poprosiť o jednú láskavosť. Som študentkou pedagogickej fakulty ako aj učiteľkou v materskej škole.V budúcnosti by som chcela pracovať s detičkami, ktoré majú aspegerov syndróm. Teraz však píšem bakalársku prácu a potrebovala by som Vašu pomoc. Ak by ste boli takí milí a vyplnili mi odpovede na pár krátkych otázok v dotazníku bola by som Vám veľmi veľmi vďačná. Týka sa to hlavne Bratislavy ale kľudne môžu prispieť všetci, ktorí budú chcieť. Veľmi si budem vážiť každú odpoveď. Vopred srdečne ďakujem. 😊
Dievcata, prosim Vas kam chodite s detmi v BA na terapie? Samozrejme, ak ste spokojne. Okrem Andreasu, ti su beznadejne obsadeni. Vopred dakujem. Zufalo nam treba niekde zacat.
Abslovalai ste terapie v Matulayovi? Boli ste spokojne?
Viete poradit vhodnu ZS v Bratislave pre maleho Aspergera?
@andula30 k janošíkovej som sa tiež nedovolala a písala som jej aj email, čo som našla na jej stránke, že sa dá aj tak objednať, ale bolo to už tuším pred 2 mesiacmi a bez odpovede. další som jej už nepísala. týmto som len chcela povedať, že ani cez email cesta k nej asi nevedie ☹

Baby je to normálne že môj syn vrieskal pol hodinu koli tomu ze dedo odhrna sneh?lebo on ho chce mať na chodníku...alebo babka mu dala naopak topanky a ja som si to vonku všimla tak som mu to prezula no on ich chce mať naopak tak zase hisak..Ja už neviem som z toho na nervy ...toto bude stale? Zatiaľ síce nemame nic potvrdené no ja neviem či sa takto správa jedno dieťa normálne. Nechcem povedať že asp je je nenormálne ale už naozaj som z neho hotová....