Máte dieťa s Aspergerovým syndrómom?
Ahojte, nájdu sa tu mamičky, ktoré majú takéto dieťa?
U syna máme podozrenie, tak by som sa rada dozvedela nejaké praktické skúsenosti.
Môžete aj v IP.
Ďakujem!
U syna máme podozrenie, tak by som sa rada dozvedela nejaké praktické skúsenosti.
Môžete aj v IP.
Ďakujem!

•
23. apr 2016@zarad ahoj,nam v Kežmarku,u Schwartzovej,ale ešte mu neurobila testy,ale do záveru v správe to napísala,tak uvidíme,čo bude na najbližšej kontrole.....
0
Zdravím,mám jednu otázku 🙂 bol niekto z vás v Prešove?volá sa to diagnosticko-terapeutické centrum,jurkovičová 19 ?našli sme to cez stranku andreas.sk a s riaditelkou zo škôlky sme sa zhodli,že najlepšie by bolo isť ešte na jednu diagnostiku tam......nemáte náhodou niekto skúsenosti?
@sofiass Jurkovičova je na sídlisku Sekčov. Je to inde, ale nie ďaleko. 🙂 Áno, Dr.Miková je vo Francescu. Ja keď som chcela potvrdiť diagnózu AS, školská psychologička mi vravela, že tú diagnózu môže potvrdiť v PO len Dr.Miková. Sú to už viac ako 2 roky, tak možno sa niečo zmenilo.
@martinka05 Ahoj, ako sa máte? Niečo nové u vás? Pomazala si fotečky?
Ja mám krpca na jazykovom kurze. Týždeň mám tichú domácnosť. :-o
Ja mám krpca na jazykovom kurze. Týždeň mám tichú domácnosť. :-o
@zarad aj my sme boli u Mikovej a plati sa u nej za kazdu hodinu stravenu tam 10€my sme tam boli 2,5hodiny tak 25€ sme dali + cd s materialmi k vychove a vyučbe aspergera
@janulka1985 A my sme nedostali žiadne CD a ani žiadne materiály. :-| Tiež sme platili, najprv 15€ za hodinu a potom znížili na 10€.
@inom75 tak by to mali automaticky davat to cd tam su naskenovane obrazky a nejake knihy taka zakladna vychova....my sme tam boli len raz zatial tak neviem ci tam este pojdeme pretoze nic nam nepovedala take
@janulka1985 My sme tiež boli len dvakrát.
A z tých materiálov si sa dozvedela niečo, čo si sa nedočítala na nete, alebo v knihe? Hmmm, tak asi nám to zabudla dať. :-| Alebo to pred tými dvoma rokmi ešte nedávala. 🙂
Ale by sme potrebovali asi nejakého dobrého psychológa, lebo nám začala puberta. Ak by ste niekoho dobrého poznali, dajte info, prosím.
A z tých materiálov si sa dozvedela niečo, čo si sa nedočítala na nete, alebo v knihe? Hmmm, tak asi nám to zabudla dať. :-| Alebo to pred tými dvoma rokmi ešte nedávala. 🙂
Ale by sme potrebovali asi nejakého dobrého psychológa, lebo nám začala puberta. Ak by ste niekoho dobrého poznali, dajte info, prosím.
@inom75 tie materialy su preskenovane knihy obrazky akoby z ucitelskych knih v podstate sa to docitas a dozvies aj na nete...no to by si musela vidiet....ak by si chcela poslem ti cd postou napalim to..
@janulka1985 Jééééj, to by si bola zlatá!!!! Pošlem Ti do IP moju adresku. Ale má to čas, hoci aj o mesiac. 😉 Ďakujem!!!!!!!!
@inom75 máme sa fajn, boli sme na svadbe a Katka bola aj na jednodňovom vylete na Sigorde a vsetko super zvladla tak sa z toho tesim. A ešte sme teraz boli dva týždne doma, lebo bola chorá.
@inom75 my sme chodili ku Herdickej a pri nej robí taký mladý doktor, veľmi ho chvália, vraj to s detmi vie.
@martinka05 Som rada, že sa máte fajn. A tá Herdická s mladým doktorom 😉 sa kde nachádza, prosím Ťa?
@inom75 mam taký pocit, že sa volá Olejar skus pozrieť nejaké recenzie na nete.
@martinka05 Ďakujem, si zlatá. Idem pozrieť, veď mám po dlhom čase pokojný a kľudný večer. Škoda, že ten jazykový kurz nemajú aspoň dva týždne. 😃
Zdravím baby,tak konečne som sa dovolala Mudr.Mikovej,bola velmi milá a ústretová,poslala mi dotazniky aj pre učitelky do školky,ktoeé majú vyplniť,len máme ešte navštíviť detského psychiatra.Tak teraz nastáva otázka máte nejaké skúsenosti s detským psychiatrom napr. v Prešove?budem vdačná za odpovede 🙂
@martinka05 ahoj,a pred návštevou dr.Mikovej ste boli aj u detského psychiatra? lebo nas poslala a neviem ktorého si v Prešove vybrať,nevieš mi poradiť aspon približne 🙂
@sofiass my sme boli u dr. Rusinovej na Sekcove ešte aj teraz k nej chodíme.
Začni písať odpoveď...

Odošli