Máte niekto atypickú dermatitídu?
Zdravím , mate niektorá skusenosti bola som na koznom s malym a dr.ze ma,ad no ja neviem ci to ma ozaj poslem aj foto do komentu .
Ďakujem 🙂
@imany na koznom ti isto nikto nepomoze ..dostanete kortikoidy - antihistaminina . docasny ucinok, ktory rychlo vymizne s kopou neziaducich ucinkou.
- je dobre sa zamysliet nad suvisom s ockovanim - https://www.modrykonik.sk/group/1799/
- pri tomto ochoreni je kriticke dietatu nepodavat mlieko - mliecne vyrobky .
- probiotika mozu mat velmi pozitivny ucinok
a co vam na to dala? nie je pravda, ze hned predpisuju silne lieky, dcere na to dali kys.mliecnu na premastenie (s belobou) a ichtalmolovu pastu proti zapalu. dodrziavali sme odporucania a velmi rychlo sa to zlepsovalo, po 2.roku uz sa objavi len kde tu maly fliacik, vacsine detom to prejde
Maly ma 8 mesiacov od septembra to ma najskôr to mal len na brade a pod nosom stade mu to zmyzlo .
Potom sa mu toto spravilo na licach uz to ma aj na rucke ako sa toho dotyka
@imany ako sa toho dotyka?? ekzem sa neprenasa dotykom, aspon co ja viem. ano, maste pomozu na prejavy, ale musia istzaroven so zmenou v jedalnicku a posilnenim organizmu. my sme obmedziliorechy, jahody, citrusy, paradajky, kravske mlieko, cokoladu, morske ryby lebo to zhorsuje prejav. ak ale svojej koznej nedoverujes, tak vyhladaj inu.

@imany tak ak to potvrdili výsledky a aj lekár tak asi ju má nie? A ak pochybuješ tak navštív ďalšieho odborníka a uvidíš.