icon

Máte niekto atypickú dermatitídu?

imany
8. nov 2019

Zdravím , mate niektorá skusenosti bola som na koznom s malym a dr.ze ma,ad no ja neviem ci to ma ozaj poslem aj foto do komentu .
Ďakujem 🙂

zuzlaka
8. nov 2019

@imany tak ak to potvrdili výsledky a aj lekár tak asi ju má nie? A ak pochybuješ tak navštív ďalšieho odborníka a uvidíš.

imany
autor
8. nov 2019

@zuzlaka praveze mu nerobila ziadne odbery len sa pozrela na tvar malemu a,povedala ze exzem
Hladala som aj inu lekarku ale volne termíny maju az od januara :(

imany
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzlaka
8. nov 2019

@imany tak lekári takéto veci spoznajú aj od pohľadu, exém rozozná aj veľa nedoktorov, tak choď tam povedz nech mu urobí nejaký ster a nech je to čierne na bielom, že áno má AD

prevenar
8. nov 2019

@imany na koznom ti isto nikto nepomoze ..dostanete kortikoidy - antihistaminina . docasny ucinok, ktory rychlo vymizne s kopou neziaducich ucinkou.

- je dobre sa zamysliet nad suvisom s ockovanim - https://www.modrykonik.sk/group/1799/
- pri tomto ochoreni je kriticke dietatu nepodavat mlieko - mliecne vyrobky .
- probiotika mozu mat velmi pozitivny ucinok

zuzlaka
8. nov 2019

@prevenar nemusí hneď dostať kortikoidy... možno dostane len mastičky
@imany fotka je rozmazaná, ale aj mne to tak príde ako exém, ja odporúčam posilniť aj imunitu, ale niečim silným colostrum, aloe vera, vitamin c, poraď sa ale určite aspoň s pediatrom

tana85
8. nov 2019

a co vam na to dala? nie je pravda, ze hned predpisuju silne lieky, dcere na to dali kys.mliecnu na premastenie (s belobou) a ichtalmolovu pastu proti zapalu. dodrziavali sme odporucania a velmi rychlo sa to zlepsovalo, po 2.roku uz sa objavi len kde tu maly fliacik, vacsine detom to prejde

prevenar
8. nov 2019

@zuzlaka nepochopila si ..moze dostat cokolvek co jej ponukne kozna ..na svete neexistuje "masticka" , ktora dokaze vyliecit autoimunitnu poruchu. riesenie nie su masticky . ekzem nie je ochorenie koze , jedna sa prejav uplne ineho ochorenia .

imany
autor
8. nov 2019

@tana85 iba krem na premastenie dexeryl

imany
autor
8. nov 2019

Maly ma 8 mesiacov od septembra to ma najskôr to mal len na brade a pod nosom stade mu to zmyzlo .
Potom sa mu toto spravilo na licach uz to ma aj na rucke ako sa toho dotyka

tana85
8. nov 2019

@imany ako sa toho dotyka?? ekzem sa neprenasa dotykom, aspon co ja viem. ano, maste pomozu na prejavy, ale musia istzaroven so zmenou v jedalnicku a posilnenim organizmu. my sme obmedziliorechy, jahody, citrusy, paradajky, kravske mlieko, cokoladu, morske ryby lebo to zhorsuje prejav. ak ale svojej koznej nedoverujes, tak vyhladaj inu.

imany
autor
Autor odpoveď zmazal