icon

Máte niekto dieťa operované na ploché nôžky?

addaa
11. jan 2010

Ahojte,

hoci je na nete popísané o plochých nohách množstvo informácii, predsa som len začala túto tému. Chcem sa spýtať, či má z Vás niekto dieťatko, ktoré bolo operované na ploché nôžky.

Náš 22 mesačný synček má ploché nôžky. Dnes mi už druhá rehabilitačná lekárka potvrdila, že operácia bude nutná a čím skôr tým lepšie (prvý ortopéd mi povedal, že v troch rokoch malého budú musieť operovať). Ešte chceme zájsť na ďalšiu ortopedickú pediatriu a počuť názor tretieho odborníka.

Chcem sa spýtať, operovali niekomu také malé dieťa na ploché nôžky? Viem, že zotavovanie je zdlhavé, no chcela by som vedieť čo všetko obnáša. prosím aj ip. ďakujem.

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
katka33
14. sep 2020

@janulik270 ja to napíšem takto sprosto - tak ako debilita ma určite stupne, tak aj plochosť nôh. Nikto by vám dieťa s plochými nohami neoperoval, ak je stupeň závažnosti 1, čiže najnižší.

janulik270
14. sep 2020

@noelosopius my mame ploche nohy od 2r dcerka ma 6r chodime 1krat na kontrolu s tym ze naucili nas cviky na ploche nohy a tvar sa lepsi kedze nosime aj ort.topanky a cvicime.Dotycna co pise o operacii tak to je asi ten horsi stupen ze treba operaciu.No neviem prvykrat o tom.pocujem

janulik270
14. sep 2020

@katka33 videla som.fotky co poposielali v prispevku mi mame ploche kde zaberaju cviky,nosenie ort.topanok tak asi dieta ma viac zhorsene ze treba operaciu.

koniarova
14. sep 2020

@katka33 Áno, presne.
@janulik270 Mrknite si na záznam od dr., aký stupeň napísal dcére. Môj má už III.

janulik270
14. sep 2020

@koniarova my v papieroch ani stupen nemame napisany.No u vas 3 je dost.Snad vsetko bude dobre drzte sa

maminka1986
14. sep 2020

@noelosopius ty si riadne sprosta 🙈🙈🙈🙈 chodia ked maju nohu dovnútra? Ty kokso takuto hlupanu som davno nestretla tu

maminka1986
14. sep 2020

@noelosopius ja som pytala prva fotku aby si dala, ale ked si chudera budes tu urazat dr ,moj syn beha,skáče a to by s ktivou nohou tazko ale to socke ci rómke ako ty tazko vysvetlit a ani sa nejdem stebou o tom baviť
Ja fotky dam ale ty tazko nakoľko ich tvoje dieta-chúďatko bude mat krive a to vdaka hlupej materi ako si tu.
Mas pravdu Ponsetiho metodu sadrovania vie robit len RADLER jediný vvsirokom okoli,inak by k nemu nechodilo tolko deti,spokojných a zdravých a hlavne chodiacich

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
maminka1986
14. sep 2020

@noelosopius Popluhar najhorší doktor na toto, nohy dokalici, no daj fotky, mamicky su zvedave velmi nato urcite

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
maminka1986
14. sep 2020

@noelosopius noo riadne sprosty primar ,ppdajte si ruky
Stskymito nohami ano by dieta chodilo? 😂😂🙈🙈🙈

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
maminka1986
14. sep 2020

@noelosopius ked nemáš na operáciu u Radlera tak radšej bud ticho a neklam, mamicky v skupine na fb vedia svoje ako im,nam pomohol a že ma zlate ruky! To len ty tu spinis jeho meno, aj vyfotim tvoje komenty tu a zverejnim ich tam co za bludy a kksmstva tu pises na neho o nom a o diagnóze zPEC

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
maminka1986
14. sep 2020

@noelosopius ano ano komplikuje chodzu ty puca 😂🙈🙈🙈 a topánky mu ako das vsak fotka je hore ty.moledo

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
maminka1986
14. sep 2020

@janulik270 prosím od tej hlupani si nedajte nic radiť, ta nevie o com píše....🙈🙈🙈

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
maminka1986
14. sep 2020

@noelosopius chudera pred 20rokmi musia vyzerar tie nohy ako hokejky a to ako ju na sk tyrali sadrami pol roka a vy tiez to je ok ze? Stara ste a sprosta stsromodna tak nepíšte nam mladým matkám co bolo pred 20timi rokmi ale tam sa vratte do doby kamennej

maminka1986
14. sep 2020

@noelosopius ze chodí po tom boku ,🙈🙈🙈🙈😢😢😢😢 preboha !!!! Chudak dieťa! A ty krava radsej ani nepis lebo na teba pošlem sociálku za zanedbanie stsrostlivosti!!!!!!!

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
koniarova
14. sep 2020

@janulik270 Ďakujem. Aj vy.🙂

janulik270
14. sep 2020

@noelosopius my sme to podchytili skor.My uz 3r cvicime vydim aj ha zlepsenie aj doktorka.Dokonca chodime bosi vinku ak mame kde,aj som jej kupila koberev na ploche nozky.Ortopedicke topanky nenosime take tvrde ako niekomu predpisuju na recept.Myslela som napr Dd,steen,protetika niektore tenisky su pekne ohybne nesu tvrde,papucky nspe rak,bardejov,Nekupujeme len jednu znacky nape protetika striedam znacky zaklad ortopedicke a nie uplne tvrde.Minule sme mali tenisky pritetika doktorka nas pochvalila.Su deti co maju ploche nozky nepozeraju na zdravie kupuju Nike,Pumy atd a poxeraju na znacku a to robia chybu.Ja som opak pozeram na zdravie nie na znacku lebo ma adidas 😄.Protetiky zase nekupujem 4/5krat za rok lebo dcerka ma uzsku nozky a to su vhodne na vysoky nard.Takze pozeraj aj na to aby nebolo siroke alebo mali tvar a jej vyskakovali

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
koniarova
14. sep 2020

@noelosopius Ďakujem. Aj tebe všetko dobré.

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená