icon

Máte skúsenosť so skenovaním organizmu Diacomom?

dzio2
19. apr 2011

Ahojte ,momentalne to absolvujem s dcerkou , a je to strasne finacne narocne , vsetko okolo toho , aj tie preparaty , prosim vas ak mate skusenost to je jedno aku , napiste , lebo nieco som citala na nete , nie vela , ale mam pocit , ze asi som naletela , ☹

dzio2
autor
20. apr 2011

to vazne nikto? 😔 😕

len.petra
20. apr 2011
dzio2
autor
21. apr 2011

@len.petra ano citala a prave su uma pochybnosti , je to ozaj fin dost narocne a nerada by som len tak vyhodila okolo 700eur , mne bolo povedane nieco uplne ine a nakoniec niektore veci ohladom toho neboli pravdive , tak budem rada ak sa ozvu ludia co natom boli kupili si preparaty a vychodili kazdu frekvencku a pomohlo im to alebo nie , dakujem ti za ochotu ,len.petra

evina313
22. apr 2011

no tuto metodu nepoznam, ale ja som bola vo stvrtok u jednej doktorky a zistovala mi zdravotny stav podla nejakeho pristroja. mala som na nu vyborne referencie,pomohla viacerym ludom wšz mojho okolia. vola sa MUDr. Vlachova. skus pozriet stranku - joalis.sk
povedala mi dost veci co nevedeli zistit par rokov ini lekari a ak mala pravdu a tie preparaty pomozu, budem stastna

dzio2
autor
27. apr 2011

evina , ty si bola na detoxikaciji organizmu , to nieje to , co som bola ja