icon

Máte skúsenosti s hemangiómom vo vlasoch u detí?

pompoval25
30. aug 2026
anonym_b58cab
30. aug 2026

@pompoval25 Ceru si daj do polevy na pečenie.

pompoval25
autor
30. aug 2026
@anonym_b58cab

@pompoval25 Ceru si daj do polevy na pečenie.

@anonym_b58cab ti si daj svoju ceru tam nie ja

hrvn
30. aug 2026

@pompoval25 áno mam

anonym_de2eb3
Včera o 05:16
@pompoval25

@anonym_b58cab ti si daj svoju ceru tam nie ja

@pompoval25 zrejme si nepochopila,že tvoje dieťa nie je cera, ale dcéra.

pompoval25
autor
Včera o 08:54
@hrvn

@pompoval25 áno mam

@hrvn pani máte skúsenosti stim keď sa môžem spitat

2691
Včera o 09:09

@pompoval25 pokiaľ to nie je vyvýšené, netreba to riešiť, resp.treba sa držať odporucení lekára.
Keď je to hrboľ, ťa by som to dala odstrániť.
Samozrejme iba vtedy, ak to lekári odporúčajú.

anonym_288d3f
Včera o 09:14

Ano, mám, my sme mali aj vo vlasoch, aj dosť veľké na čele. To vo vlasoch je zarastené vlasmi, ma ich už po zadok a to na tvari vybledlo. Ešte je to trochu vidiet, dcéra ma 8 rokov. Pred par rokmi som to konzultovala s panom doktorom, ale povedal, aby sme prišli na laser, keď jej to začne vadit. Sem tam sa stazuje, že sa jej na to ludia pýtajú, ale nie je to až tak strašne vidiet, aby som ju trapila laserom, ktorý nie je bezbolestný. Budem to riesit, až keď bude starsia a bude to ešte vidiet. Ale v porovnani s tým, aké to mala, to už skoro nie je vidiet.

pompoval25
autor
Včera o 09:28
@2691

@pompoval25 pokiaľ to nie je vyvýšené, netreba to riešiť, resp.treba sa držať odporucení lekára.
Keď je to hrboľ, ťa by som to dala odstrániť.
Samozrejme iba vtedy, ak to lekári odporúčajú.

@2691 moja má za hlavu v zadu zaťal že vraj potieraju jej tam gél že keď to bude rast tak mi dajú sirup nato ale veľmi sa bojím o dcéru malička mesiac má 😥😥

hrvn
Včera o 10:12
@pompoval25

@2691 moja má za hlavu v zadu zaťal že vraj potieraju jej tam gél že keď to bude rast tak mi dajú sirup nato ale veľmi sa bojím o dcéru malička mesiac má 😥😥

@pompoval25 používa sa na zmiernenie masť vyrobená v lekárni na predpis.. Naša malá vo vlasoch, potierala som to, zmizlo jej to... Boli sme aj na so o brucha, lebo sa to môže objaviť taj na orgánoch.. Nie je to nič hrozné, dajte sa do pohody.. Konzultovať s kožným lekárom

pompoval25
autor
Včera o 15:12
@hrvn

@pompoval25 používa sa na zmiernenie masť vyrobená v lekárni na predpis.. Naša malá vo vlasoch, potierala som to, zmizlo jej to... Boli sme aj na so o brucha, lebo sa to môže objaviť taj na orgánoch.. Nie je to nič hrozné, dajte sa do pohody.. Konzultovať s kožným lekárom

@hrvn áno aj dcére dávajú tu masticku že aj doma mi dajú budem chodiť na kožne dúfam že to zmizne lebo dcéra to nemá od narodenia len taras si to všimla dochtorka

2691
Včera o 21:06
@pompoval25

@hrvn áno aj dcére dávajú tu masticku že aj doma mi dajú budem chodiť na kožne dúfam že to zmizne lebo dcéra to nemá od narodenia len taras si to všimla dochtorka

@pompoval25 netreba sa báť, není to smrteľne ochorenie, skôr estetická záležitost.

pompoval25
autor
Dnes o 05:50
@2691

@pompoval25 netreba sa báť, není to smrteľne ochorenie, skôr estetická záležitost.

@2691 to je čo esteticka keď sa môžem spitat ja sa veľmi bojím o dcéru