icon

Máte skúsenosti s hospitalizáciou dieťaťa v Ľubochni?

anndrejjka
6. júl 2026

Dobrý deň, chcem sa opýtať, ak máte skúsenosť s hospitalizáciou v NEDU v Ľubochni, je rodič na izbe s dieťaťom? A sú izby zdieľané aj s inými deťmi /dospelými? Aká je tam strava? Dcéra ma 6,5 roka. Ďakujem

evelin05
7. júl 2026

@anndrejjka Dobrý deň, my nastupujeme zajtra tak Vám potom môžem dať info. Jediné čo viem je, že ak nemáte ztp dieťa tak sprievod platí 5€ na deň + strava ak budete chcieť, ale cenu neviem...

evelin05
8. júl 2026
@evelin05

@anndrejjka Dobrý deň, my nastupujeme zajtra tak Vám potom môžem dať info. Jediné čo viem je, že ak nemáte ztp dieťa tak sprievod platí 5€ na deň + strava ak budete chcieť, ale cenu neviem...

@evelin05 tak my sme na izbe sami, ja a syn, máme tu vlastnú sprchu, wc, TV, dokonca aj chladnička a kanvica tu je. Čo sa týka ubytovania tak sme nadmieru spokojní. Či každý rodič s dieťaťom má takúto izbu to neviem. Sestričky a lekári sú tiež super ( aspoň zatiaľ 😀)

evelin05
8. júl 2026
@evelin05

@evelin05 tak my sme na izbe sami, ja a syn, máme tu vlastnú sprchu, wc, TV, dokonca aj chladnička a kanvica tu je. Čo sa týka ubytovania tak sme nadmieru spokojní. Či každý rodič s dieťaťom má takúto izbu to neviem. Sestričky a lekári sú tiež super ( aspoň zatiaľ 😀)

@evelin05 ale práve som zistila, že je to nadštandard izba, dali nás sem pravdepodobne z kapacitných dôvodov

anndrejjka
autor
8. júl 2026

Dobrý deň prajem, ďakujem pekne za info. My nastupujeme 21.7.Volala som do príjmovej kancelárie , aby som sa popýtala aj na nadštandard kvôli tomu, aby sme boli s dcérou spolu a pani mi povedala, že vraj je obsadená :D a že teda to, či budeme spolu na izbe zistíme až po príchode, podľa toho, aká bude skladba na detskom oddelení. Takže vlastne mi nepodala žiadnu info, ktorú som potrebovala 🙂 A povedali vám hneď, aká bude dĺžka hospitalizácie? Keby ste mi prosím potom dali info, aká je tam strava pre rodičov, ja som tehotná , tak si radšej zisťujem vopred, aby som sa pripravila. Ďakujem 🙂

evelin05
8. júl 2026
@anndrejjka

Dobrý deň prajem, ďakujem pekne za info. My nastupujeme 21.7.Volala som do príjmovej kancelárie , aby som sa popýtala aj na nadštandard kvôli tomu, aby sme boli s dcérou spolu a pani mi povedala, že vraj je obsadená :D a že teda to, či budeme spolu na izbe zistíme až po príchode, podľa toho, aká bude skladba na detskom oddelení. Takže vlastne mi nepodala žiadnu info, ktorú som potrebovala 🙂 A povedali vám hneď, aká bude dĺžka hospitalizácie? Keby ste mi prosím potom dali info, aká je tam strava pre rodičov, ja som tehotná , tak si radšej zisťujem vopred, aby som sa pripravila. Ďakujem 🙂

@anndrejjka Na nete je cenník a tam som dočítala, že za nadštandard sa platí 30€ na deň... Ale keďže my sme si nadštandard neobjednali (len nás nemali kde dať) tak by sme mali platiť 5€ na deň. Mali by sme ísť v pondelok domov, dúfam, že aj pôjdeme 🙏
Ja som si stravu neobjednala, ale myslím, že aj rodičia majú to isté čo deti. Syn bol spokojný s jedlom 🙂 samozrejme ak má dieťa nejakú diétu, alebo alergiu tak má iné jedlo než ostatní. Strava za doprovod sa platí každý deň v hotovosti, to mi bolo povedané...