icon

Máte skúsenosti s liečbou áft u detí?

jaruska18
21. máj 2026

Ahojte, máte skúsenosť s týmto prípravkom na afty u detí? Alebo čo odporúčate?
Dcérka 9r má afty na jazyku. Pred 3 týždňami jej začali, prešli jej a hneď sa jej urobili ďalšie. Dávam aj vitamíny B.
Ďakujem

cibinka18
21. máj 2026

mne na afty lekar "poradil" len vitaminy, C,D, zinok, B, ale nemavam casto, kolegyna ma dookola a nepomaha nic, ona to ma zo zaludka

parvinka0001
21. máj 2026

Anginal sprej salviovy

madono
21. máj 2026
lizatko1009
21. máj 2026

skúste prolacton colostrum probiotika na ústnu dutinu

lydiasabolova
21. máj 2026

zriedený šalviový sprej Folsalvin, vykloktať ústa niekoľkokrát denne.. mne sa robia afty vždy po psychickom preťažení, ale u tvojej dcérky by som zvážila aj nejaký výter, či to nebude niečo iné..

gondyo
21. máj 2026

Koloidné striebro na vatovú tyčinku a potierať

raduskatomino
21. máj 2026

Nám poradila doktorka kozie kolostrum. Krpec mal nonstop afty a nič nepomáhalo. Užíval 3 či 4 mesiace a odvtedy rok pokoj. Na jeseň mu dám zas na nejaké 2 mesiace kvôli imunite. Kravské kolostrum užíval no nepomohlo mu. Toto kozie bol pre nás zázrak

krasneleto
21. máj 2026

ja davam malej aj sebe toto, vsetky salviove, kanabisove a neviem ake tinktury sa mi vobec neosvedcili... toto je najviac blizie povodnej vodicky z mojho detstva, sice to stipe, ale zaberie https://www.benulekaren.sk/urgo-filmogel-afty-6...

lindavigi
27. jún 2026

Za mňa jednoznačne Neocide ústny gél. Dcéra mávala afty opakovane a toto nám zo všetkého zabralo najlepšie. Nepáli, neštípe a po natretí sa jej vždy rýchlo uľavilo. Stačí ho párkrát denne naniesť priamo na aft a mne prišlo, že sa s ním hojil oveľa rýchlejšie. Skúšali sme predtým aj Mundisal a Calgel, ale pri Neocide mi prišlo, že fungoval lepšie. Kúpiš ho bežne v lekárni aj bez receptu.