icon

Máte skúsenosti s Otipax u detí?

19. sep 2026

Akr mate skusenosti u deti pri zapale stredneho ucha?

ukulela
19. sep 2026

Prípad držím ako prvú pomoc, keď hlasia bolesť ucha. Len otipax nám ale nikdy nestačil.

ninakajka
19. sep 2026

Mame otipax aj burow kvapky. Dcere skor zabrali burow kvapky

autor
19. sep 2026
@ukulela

Prípad držím ako prvú pomoc, keď hlasia bolesť ucha. Len otipax nám ale nikdy nestačil.

@ukulela a co teda este?

ukulela
19. sep 2026
@anonym_autor

@ukulela a co teda este?

@anonym_autor lekár a ATB. Pri bolesti ešte nurofen. Ale ATB dostali vždy.

autor
19. sep 2026
@ukulela

@anonym_autor lekár a ATB. Pri bolesti ešte nurofen. Ale ATB dostali vždy.

@ukulela mam pocit ze aj nas to caka

ukulela
19. sep 2026
@anonym_autor

@ukulela mam pocit ze aj nas to caka

@anonym_autor so zápalom ucha určite. Ja by som aj zajtra šla hneď ráno na pohotovosť. To je objektívny dôvod.

autor
19. sep 2026
@ukulela

@anonym_autor so zápalom ucha určite. Ja by som aj zajtra šla hneď ráno na pohotovosť. To je objektívny dôvod.

@ukulela my sme boli dnes,no dr tvrdil ze je to bolest zo soplov

cyberk
19. sep 2026

Nikdy nezabral.. vzdy dostala atb a to mala zapal stredneho ucha uz 6x

ukulela
19. sep 2026
@cyberk

Nikdy nezabral.. vzdy dostala atb a to mala zapal stredneho ucha uz 6x

@cyberk je to volnopredajny liek, ATB nenahradí. V prvom momente stiahne bolesť, obsahuje myslím lidokain. Ja ho mám práve preto... Keď sa v noci malý zobudil s bolesťou ucha, nurofen väčšinou nestačil. Otipax mi pomohol do rána, kým sme šli k lekárovi, či na pohotovosť a dostali ATB. Ako naschvál totiz 99 percent zápalov stredného ucha u nás začínalo v piatok, či v sobotu po 22:00. Našťastie už z tohto kritického veku vyrastajú...

cyberk
19. sep 2026
@ukulela

@cyberk je to volnopredajny liek, ATB nenahradí. V prvom momente stiahne bolesť, obsahuje myslím lidokain. Ja ho mám práve preto... Keď sa v noci malý zobudil s bolesťou ucha, nurofen väčšinou nestačil. Otipax mi pomohol do rána, kým sme šli k lekárovi, či na pohotovosť a dostali ATB. Ako naschvál totiz 99 percent zápalov stredného ucha u nás začínalo v piatok, či v sobotu po 22:00. Našťastie už z tohto kritického veku vyrastajú...

@ukulela 🫣

slavomira236
20. sep 2026

@anonym_autor mam doma burrow kvapky vzdy a ked nie tak uniflox. Teraz syna bolelo ucho na dovolenke 3 dni uniflox a zabralo prislu sme domiv myslela som ze bude hned orl pohotovostbale uz netrebalo