Máte skúsenosti s Otipax u detí?
Akr mate skusenosti u deti pri zapale stredneho ucha?
Prípad držím ako prvú pomoc, keď hlasia bolesť ucha. Len otipax nám ale nikdy nestačil.
@ukulela a co teda este?
@anonym_autor lekár a ATB. Pri bolesti ešte nurofen. Ale ATB dostali vždy.
@ukulela mam pocit ze aj nas to caka
@anonym_autor so zápalom ucha určite. Ja by som aj zajtra šla hneď ráno na pohotovosť. To je objektívny dôvod.
@ukulela my sme boli dnes,no dr tvrdil ze je to bolest zo soplov
Nikdy nezabral.. vzdy dostala atb a to mala zapal stredneho ucha uz 6x
@cyberk je to volnopredajny liek, ATB nenahradí. V prvom momente stiahne bolesť, obsahuje myslím lidokain. Ja ho mám práve preto... Keď sa v noci malý zobudil s bolesťou ucha, nurofen väčšinou nestačil. Otipax mi pomohol do rána, kým sme šli k lekárovi, či na pohotovosť a dostali ATB. Ako naschvál totiz 99 percent zápalov stredného ucha u nás začínalo v piatok, či v sobotu po 22:00. Našťastie už z tohto kritického veku vyrastajú...
@cyberk je to volnopredajny liek, ATB nenahradí. V prvom momente stiahne bolesť, obsahuje myslím lidokain. Ja ho mám práve preto... Keď sa v noci malý zobudil s bolesťou ucha, nurofen väčšinou nestačil. Otipax mi pomohol do rána, kým sme šli k lekárovi, či na pohotovosť a dostali ATB. Ako naschvál totiz 99 percent zápalov stredného ucha u nás začínalo v piatok, či v sobotu po 22:00. Našťastie už z tohto kritického veku vyrastajú...
@ukulela 🫣
@anonym_autor mam doma burrow kvapky vzdy a ked nie tak uniflox. Teraz syna bolelo ucho na dovolenke 3 dni uniflox a zabralo prislu sme domiv myslela som ze bude hned orl pohotovostbale uz netrebalo

Prípad držím ako prvú pomoc, keď hlasia bolesť ucha. Len otipax nám ale nikdy nestačil.