Máte skúsenosti s tikmi u detí?
Ahojte, zakladam tuto skupinu, lebo som uz bezradna a potrebujem poradit. Mam 5,5 rocneho syna, mudreho, sikovneho, veseleho, obcas nervacika. Uz rok sa trapime s tikmi v tvari. Zacalo to zmurkanim, az to preslo do dost skaredych zasklbov. Boli sme u psychologicky, neurologicky. Vsetko je vraj v poriadku. Prosim mate niekto s tymto skusenost?preslo to casom vasim detom?
Ja som mala so synom takýto problém, tiky v tvári, plus ohryzanie nechtov, pochodili sme vyšetrenia, skončili sme s okuliarmi a liekmi od psychiatričky. Do troch mesiacov tiky prestali a nevrátili sa, ani po vysadení liekov.
@veronika1754 , Dobrý deň.
Môj syn tiež má tiky s tvárou mika sa,aké ste užívali lieky ? Ďakujem
@veronika1754 , Dobrý deň.
Môj syn tiež má tiky s tvárou mika sa,aké ste užívali lieky ? Ďakujem
@cevricek40 Skúste synovi nasadiť B komplex , ryby olej , vitamin D a C a hlavne magnezium .... nám pomohlo tomto tiky do 2 mesiacov zmizli a akonáhle sa objavia cca po roku sa mu znovu objavili tak opäť toto pomohlo . Tiky su aj zo stresu, nas to ma ked ma v škole veľa skúšok pred pol rokom alebo na konci .

@ivanaa346 Ahoj, pred tými 3 rokmi užíval len ten sirup. Teraz má 12, už skoro 13, a váhu cca 65 kg, takže kus chlapa už 😆 užíval celú tabletku ráno aj večer