Máte teraz choré deti?
s kaslom , teplotou atd.?
na nas sa to vali, uz depkujem ze to hadam nema konca. mladsi hrozne kasle, tak sme vcera boli u dr. . uz sme tam ako na klaviri
vraj ma trosicku maly nalez na prieduskach, dostala erdomed. starsi kasle tiez aj ja, ale my obaja mame dychanie ciste.
mladsi ma od vcera aj teplotu. uvazujem, ci je to dobre, ze sa telo konecne zacalo liecit, alebo je to zle, a zhorsuje sa to.
nikomu neprajem chore dieta, ale potrebujem vediet, resp. trochu povzbudit. mam pocit, ze chori sme len my. chalani su samozrejme upistani, tresti mi z toho hlava, uz mi dochadzaju napady, ako ich zabavit
kto ste na tom podobne?? a ake lieky davate deturencom?
@vandavanda uplne rovnako to u nas vyzera od septembra,.. mala bola v jasliach ledva - s prestavkami - dva tyzdne dokopy....
@helencek boli sme aj na krcnom a nic jej nezistili.. ale mna uz boli aj ucho aj nos aj vsetko.. .tak som zvedava... lenze kedy mam ist ja k lekarovi, ked s malou musim trcat doma ? Fnuk...
@helencek no teraz som si naordinovala cordysept, ci ako sa to pise a calcium... tak uvidime 🙂 ja praveze odbery mam v pohode ale zle mi je na umretie 🙂))
@helencek to poznam! Chod si lahnut!! A zaroven: Vezmi si tu malu! Dala si jej jest! Preco toto a preco hento? A neumyjes este riad... no psycho...
deti pochytajú jeden od druhého. U nás je to rovnako. Najprv keď má suchý kašeľ dávaj mu stoptusinové kvapky. Ak sa mu zmení na vlhký kašeľ daj mu bronchipret sirupček. Niekedy teplota môže pretrvávať u detí aj šesť dní vkuse (len čo zíde na 37,5 už o hodinu môže mať aj 39 stup.celzia) Lieky na teplotu nurofen sirup, brufen sirup, paralen 125 mg.
Kombinujem nurofen sirup o 5-6 hod. na to paralen tabletky. sirupy na navzájom nekombinujú.
Kočenky, moja celý týzden chodila do skoly bez problemov .. z piatka na sobotu v noci vstala s mierne zmenenym hlasom obcasnym kaslanim no ziadnou bolestou ... davala som jej zabal na krk kloktala samozrejme caje a vela vody pocas dna to preslo.. to iste sa nam zopakovalo dalsiu noc.
No cez tuto noc sa k tomu pridal i plny nostek a zacala smrkat a mierne kaslat...
mate podobnu skusenost ked deti takto "z nicoho " vstanu a su chore .. co ste davali ...dakujem
@aaaaandrea no toto je uplne bezne... a normalne.. choroba vzdy zacina "z nicoho nic" 🙂)) A zatial liec symptomaticky (nostek, hrdlo.. a tak.. podla toho co sa vyskytne)... ak sa to nezlepsi skocte k lekarke.... hlavne cistit nos, pripadne vycistit morskou vodou a dat aj nasivin potom (alebo nieco podobne). A na kasel.. podla toho aky to je. Nemusis ani nic.
Ahoj, my sme minuly rok- ako starsi syn nastupil do skolky boli v kuse chori az do jari. Stale okolom dokola, starsi syn priniesol nieco zo skolky, nakazil mi mladsiu dceru a niekedy som sa pridala k nim aj ja. Ked mi jeden uz konecne zacinal sa vyzdravovat, druhemu akurat choroba zacinala a takto dokolecka. V kuse doma a lezali a liecili. Tento rok tiez uz boli chori niekolko krat, aj teraz su. Pojedli sme vselico, vitaminy, vyzivove doplnky, samozrejme kopu ovocia, skusali sme aj biolampu, inhalator, solnu jaskynu, proste vsetko co nas napadlo a aj tak som nemala pocit, ze to ma nejaky ucinok na priebeh choroby. Len vylezat a vydrzat 😉
my si davame probiotika 🙂, uz dlhsie obdobie actibax a decka to nemaju problem papat lebo su to lentilky