icon

Máte zaručené domáce recepty na zníženie teploty?

careamell
22. dec 2012

Máte nejaké zaručené domáce recepty na zníženie teploty? U detí ale aj u dospelých.

nasta197
22. dec 2012

ahoj ja som malému robila zábali a ked neustupovala teplota tak som ho osprchovala vlažnou vodou tak že sedkal a mal zapchatu vanu trosku si poplakal ale sa aj zahral tak nam teplota klesla vždy a tiež som mu davala na dlane kolieska citronu a obviazať obvazom to tiež pomohlo trosku a samozrejme sirup alebo čipok

janazuza
22. dec 2012

súhlasím snasta197 sprcha, alebo kúpeľ vo vlažnej vode zaručene zníži teplotu. Ked nezaberali zábaly, ale mal malý vysokú teplotu, tak bola sprcha, a to vždy zabralo.

lusia222
23. dec 2012

ahoj,recept starych materi je zotriet surovy zemiak a natriet nim chodidla dietatka.potom sa pouzivalo potieranie zapastia z vnutornej strany citronom,pripadne cesnakom.no a klasika su cipky paralen 🙂

witchery
23. dec 2012

Ahoj, mne mamina hovorila, ze pomaha prilozenie polovicky kyslej uhorky na chodila babatku a to spolahlivo vytiahne horucku... ma to odskusane na mne a bratovi... 🙂

rebeka7501
23. dec 2012

tak ako písala lusia 22 so zemiakom, no nastrúhaný zemiak na chodidlá, nohy do sáčku a zaviazať.

henamichal
28. dec 2012

Niekedy nezaberie absolútne nič len nemocnica! Mali sme 40,5 stupňov a sme skoro umreli, a len v nemocnici nám pomohli :((((((((((((((

martina861995
Autor odpoveď zmazal
anonym_37788a
14. sep 2025

Môžete mi niekto poradiť prosím 🙏 moje dieťa má 1 rok a 6 mesiace má teploty môžem striedať Nurofen a čapíky každé 4 h