icon

Medové zuby a kazy pomóc, čo s tým?

mijama29
11. máj 2019

Ahojte , prosím skutočne len tie čo máte skúsenosť a k veci, mám dcérku bude mat ešte len tri roky jeden zub už nám trhali, Má ich medové a v stoličkách aj kazy trpí bolestami nemôže niekedy ani zaspať stále lieky to je choré ošetriť to nechce nikto a čo jej mám dať všetky vytrhať hrozné rýchlo sa jej to zhoršuje ďalšie dva vyzerajú že sa jej každú chvíľu odlomia (verím že nie) a to všetky 3 jej budú chýbať predné ako bude jesť vôbec bez zubov . Tvrdia že jedine vo sa deťom robí zo zubami je že v nemocnici pod markízou im ich vytrhnúť. Vraj sa neošetrenú take zuby tak malým deťom. Ja už SIM zúfalá nemôžem ju stále dotovať liekmi. Veď jej pokazil zdravie ale pokazené zuby to tiež neni dobre a ešte keď má stále bolesti už teraz sa niekedy ani nenaje ...a to bude mat len 3 🙈🙈 už som volala aj na kadejaké drahé kliniky ale všetci ruky preč od toho.. poraďte ak máte skúsenosť a našli ste niekde lekára.. snáď jej ich nenechám. Všetky zakaždým pod markízou vytrhať ... a ešte aj v bolestiach čo styyyyym ??? 😫😫😫

Strana
z3
mijama29
autor
23. okt 2019

@kristinajancovicova stalo nás to dosť, ale ako pise marcelatje nie je to doktorka, ktorá dáva najdrahšie riešenia a chce na vás zarobiť, jednoducho robi svoju prácu tak ako by mali vsetci!

kristinajancovicova
23. okt 2019

@mijama29 dakujem krasne ;)Ja som jej uz pisala asi 2t do zadu ...poslala foto maleho zubkov ze ci je to na robenie alebo nie ale tak ze rada by to videla aj osobne ze jej mam nap.cislo a ze z recepcie mi budu volat ale idem tam volat ja ..este mozem otazku kolko berie za konzultaciu ?Predpokladam ze je najprv konzultacia a ked sa bude daco robit tak objedna ze ?

aandreaa9
24. okt 2019

@kristinajancovicova vstupne vysetrenie je 50 eur, boli sme pred 2 tyzdnami

mijama29
autor
24. okt 2019

@kristinajancovicova áno najskor je konzultácia nepamatam sa úplne presne cca tých 50 EUR ale u nás bol nutný rontgen, takze sme platili ešte plus to možno 70 EUR spolu.

lenka2518
24. jan 2022

Ahojte , aj ja sa trochu votriem do konverzácie ... Všimla som si že poslednú dobu má malý tiež nejaké inak sfarbené horné zuby tie 4 predné ... Neviem či to môžu byť tiež medové zuby alebo sú len sfarbené ... Malý má už cca od 8 mesiaca zníženú imunitu a aj nižšiu hladinu železa a teda dávali sme mu v malom množstve na odporúčanie lekára maltofer ...niekde som čítala že ten vie dosť narobiť šarapatu zo zubami . našťastie ma už lepšie hodnoty a už istý čas mu ho nemusíme dávať ale trápia má teraz tie zuby ...či to náhodou nemôže mať aj z toho . Samozrejme to budeme konzultovať aj si zubárom ale len na diaľku nakoľko malý si nedá vôbec pozrieť do úst .Preto vás prosím ak ste niekto mali niečo podobné u svojich detičkach o radu čo by to mohlo byť ? Či sú to medové zuby či sfarbené ... Máme 2 roky a zuby čistíme už od prvého zúbka 2x za deň ...pijeme ale mliečko ešte večer a sladkosti máme minimum preto dúfam žeby to nemuseli byť tie medové zuby 🤷

marcelatje
25. jan 2022

@lenka2518 tato fotka nie je velmi kvalitna, zle zubky vidno, tazko povedat. Ale najdes tu mamicky, ktorych deti nejedia sladkosti vobec, piju vodu, zuby cistia a medove zuby maju aj tak.

lenka2518
25. jan 2022

@marcelatje to je mi jasné že sú tu aj také maminky ja len pre obzrejmenie ,že hygienu nezanedbavame a nepchám doňho sladkosti 😉

denie111
18. mar 2022

@karolinka1991 môžem sa spýtať dávali ste na noc aj napriek tomu ze ste ešte kojili aj v noci?

karolinka1991
18. mar 2022

@denie111 ja som bohuzial nekojila, ale mala papala z flasky aj cez noc a v pohode

denie111
18. mar 2022

@karolinka1991 a dávali ste ten gél na noc ci ráno?

denie111
Autor odpoveď zmazal
denie111
Autor odpoveď zmazal
tanickapr
24. jún 2022

@marcelatje dobrý den čítam ze mate skúsenosť s med.zúbkami. Hoci príspevok je straší, viete mi odporučiť zubnú pastu vhodnú pre tieto zúbky?🙏🏻🙏🏻🙏🏻Gel elmex dávam raz za tyzden. GC mouse dávam po čistení každý vecer…este potrebujem radu na zubnú pastu.dakujem

marcelatje
24. jún 2022

@tanickapr ahoj. Ja som inu pastu ako gc tooth mousse vtedy nepouzivala. Neskor stomatologicka odporucila pastu elmex.

tanickapr
27. jún 2022

@marcelatje ale na iných stránkach mi tvrdia,ze je to gel…nie pasta. Mám umyť normal zúbky pastou a pred spaním toto. Takze ste iné nepoužívali? Pomohlo to🙏🏻predsa to stojí nemalé peniažky (čo obetujem pre dieťa a ušetrím inde..len ci to pomaha).

marcelatje
28. jún 2022

@tanickapr je to taky remineralizacny krem. Ak sa zuby dobre umyju pastu netreba. Mojim detom ten mousse pomohol velmi. Odvapnovanie skoro uplne prestalo, zubky vydrzali az do vypadnutia v stave, ze ludia si ani nevsimli ze je nejaky problem. Ale zacala som riesit skoro a poctivo. Zostala mi povest zubneho psychopata 🤣🤣🤣

tanickapr
28. jún 2022

@marcelatje dakujem. Tiez som to začala riešiť hneď pri prvom náznaku. Mala ma 16m, boli sme u zubara kt. Nám to potvrdil a hneď dal GC…ze da sa to zastaviť plus elmex 1x tt🙏🏻

Strana
z3