Menili ste detskú doktorku?
Menili ste dr dieťaťa ak áno prečo? Aký bol dôvod?dikicko
Ano menili... nevsimla si, ze bol syn hluchy a xy krat nas odbila, ze predsa rozprava, komunikuje, odpoveda na otazky, kym sme sli na vlastnu os na usne (operovali ho do tyzdna, jedno ucho 0% a druhe 40%), co ti poviem...
áno, menila...nebola som spokojná so systémom čakania resp. objednávania sa atd, čiže z technických príčin 😉
ajja som menila, prestal sa mi pacit pristup sestricky ktora bola musra ako radio a odmietala mi dat “paragraf” napriek tomu ze som napzaj bola so synom na vysetreni. doktorka bola uz dost stara, a ked zacala popijat nwvahala som
Ano, hned po 6 mesicich. Po vete “jak jste mohla dovolit, aby jste rodila CS, tim jste diteti znicila cely zivot” (akutni CS!), jsem vedela, ze po 6 mesicich odchazime. Extremne arogantni, reflux byla nase chyba, UM je zlo, atd. Na cokoliv jsme se na poradne zeptali, tak ona nevi, ale asi to bude nase chyba. Nikdy nezapomnela zduraznit, ze ona byla PRIMARKA! na detskem oddeleni - ale nikdy uz nerekla, ze ji vyhodili, protoze se neumela chovat k lidem. No proste otras 😅
Menila som detskú Dr. 2x. Prvýkrát preto, že pani doktorka bola už naozaj veľmi stará a viackrát sa stalo, že sa pomýlila, napríklad keď sme chodili na poradňu, keď bol syn bábätko, tak po tom, čo ho prezrela (celého), tak o ňom následne hovorila v ženskom rode. A ešte niekoľko podobných "maličkostí", ale nechcela som čakať, kým sa pomýli v zásadnej veci a napríklad predpíše nesprávne lieky.
Druhýkrát sme boli s lekárkou spokojní, ale otvorili detskú ambulanciu v našej obci, kým predtým sme museli dochádzať do mesta. Čiže tentokrát vyslovene len kvôli vzdialenosti.
menili sme, lebo blizko nasho bydliska si otvorila ambulanciu ina detska doktorka, ktora mala tiez dobre recenzie. Takze to mame ovela blizsie, tak 4 minuty peso z bytu. Co je pri chorych detoch vyhoda.
(so starou doktorkou som nemala problem, len to bolo o dost dalej)
menila, z dôvodu, že odišla do dôchodku. 🙂
áno menila - nedobrovolne.
Náš pediater dostal infarkt a zomrel. Na jeho miesto sa už nepodarilo zohnať nikoho a tak náš obvod presunuli k pediatrovi o 15 km ďálej...
Aj táto naša pediatrička je veľmi fajn, milá, ochotná, vynikajúca vedomostná úroveň, sestrička super, VŽDY sa dovolám, len už aj naša pediatrička má dôchodkový vek - aj so sestričkou.
dúfam že nás potom nevypoklonkujú niekde do susedného okresu...
Menili sme,uz pri prvej dcerke som s nou nebola az tak spokojna,mala nazory spred 40 rokov (ano,dr.na dochodku),vo vela veciach sme sa nezhodli..musela som jej klamat,ze dcerku uz nedojcim a podobne...pri druhej dcerke mi tvrdila,ze nema diastazu brusnych svalov,a nevsimla si par inych veci,tak som sa rozhodla zmenit..mladsia mala len 3m ale nova dr.nas v pohode vzala,ak bez karty (predchadzajuca ju odmietla poslat skor ako prejde 6m,pritom nova mala skusenost,ze je to v poriadku,aj poistovna jej to odobrila 🤷♀️)..nova dr.je skvela,mladsia,vsima si vela veci,na menej ocividnych sa vypytuje..poradne boli dokladnejsie,ona prijemnejsia..
Áno, menila som raz. Dieťa bolo neustále choré, predpisovala mu antibiotiká, bez CRP a bez krvného obrazu. Okrem toho, mám sluchovo postihnutého syna, čo ju vôbec nezaujímalo.
Dovolať sa do ambulancie bolo umenie, platili sme prednostné vyšetrenie a v ambulancii sme strávili aj 3-4 hodiny.
Chodili sme k starsej pani doktorke ktora perfektne zvladala moje dieta ktore malo po liecbe z detstva paniku zo vsetkych doktorov. Dokonca aj po odstahovani mimo Bratislavy sme k nej dochadzali. Potom to postupne zacala preberat nejaka mladsia, mudra jak radio, rovno vypisala dcere vymenny listok k psychologovi, akoze co si 10 rocne decko dovoluje u lekara zaplakat, tak sme presli k pediatricke u nas v dedine.
Pýtam sa lebo ja teraz mením a to nová dr sa pýta prečo odchádzam? Alebo vola predchádzajúcej?
@bluemoon24 joj som sa zasmiala 😂
Naco by jej volala, pytala sa? V zivote sa mi to nestalo, aby sa ma vypytovali a to som menila uz dvakrat z vlastnej iniciativy a pomedzi to asi 5 razy menilo zdravotnicke zariadenie (Procare story v Bratislave, klasika...). Ale to iste aj vseobecna moja, aj gynekolog. Nikto sa nepytal na dovody.

Ja som menila lebo som sa nikdy (naozaj sa mi to nepodarilo ani raz za 3 roky) nedovolala na ambulanciu. Na poradni všetko riešila len sestrička, on dieťa len popocuval. Teraz sme sa dostali k jednej úžasnej pani doktorke, ktorá je vekovo starsia ako bývalý pán doktor ale je o sto rokov popredu. Online objednávanie, online konzultácie, vždy zdvihne telefón. Raz keď som jej posielala foto, zavolala mi večer o ôsmej, že čo mám robiť. A tie poradne, to je nádhera. Vždy všetko vysvetlí, poradí, pozrie. Naozaj úžasný prístup. Vidno, že to nerobí len pre peniaze.