icon

Mlieko počas hnačky

zuzaanka27
21. okt 2014

Dobrý deň môjho syna trápia hnačky boli sme u lekárky spravila mu vyter a dala mu kvapky hilak lenze na nete som čítala ze počas hnačky nemôžu deti mlieko čo mu mam vlastné dávať papat namiesto mlieka.

Strana
z2
michala11111
21. okt 2014

My sme zarábali sunár do ryžové odvaru

magnetka.f
21. okt 2014

Ahoj, ja som vtedy varila slanu ryzu, mala este aj vrackala, ale to bola reakcia na ockovanie, cize nebolo nutne ist k lekarovi,suchy chlieb, zemiaky varene vo vode so solou, proste trosku prisolene, ale jasne, ze nie moc veci, ale nic mliecne, tym, ze aj vrackala, kupila som jej rehydratacny roztok pre istotu, ale hlavne dieta ako v nemonici a mlieko sme skusili az na treti den, chvalabohu u nas zabralo a nebolo utne ist k lekarovi a este banan.....a zlavila som zo svojich zasad, dostala aj kusocek horkej cokolady-🙂, ale u nas hnacka nastastie bola len reakcia na ockovanie, netusim pricinu vasej.....

dana_l
21. okt 2014

@zuzaanka27 doktorka povie co je vhodne jest. keby mala vymenovat vsetky nevhodne jedla tak tam budete aj tri hodiny.
mlieko v ziadnom pripade nie. a urcite aj ty si pamatas - pri hnacke alebo zvracani - nasadit sucharovu dietu. caj, suchare, ryzu. a postupne ked sa zdravotny stav zlepsuje tak pridavat dalsie potraviny - slepaciu polievku, banan, jablko. podla toho ako na to reaguje bud nechat v jedalnicku alebo dat nieco ine.
tvoj maly urcite vydrzi par dni bez mlieka. ak mu to mlieko predsa len das, tym vlastne predlzujes jeho uzdravenie a bude to trvat dlhsie kym bude ok.

sisaka
21. okt 2014

pri hnacke sa odporuca BRAT dieta - Bananas, Rice, Applesauce and Toast - banany, ryza, jablkova presnidavka (jablko) a toast. Mlieko urcite nedavat

dannizeta
21. okt 2014

Mlieko sa nesmie, jedine že dojčíš- to sa smie. 🙂 My sme mali infekčnú pred cca 2 týždň.Nič len sucháre a slabý pigičaj.Ale aj tak kakal zo všetkého. ☹ 2-3 deň už mohol aj mrkvovo-rýžovú polievku, banán, ja som dávala aj čučoriedkový čaj a kompót- to neviem či sa môže,ale čučoriedky majú sťahujúci účinok.A z liekov Kulíšek- potrebný pri hnačkách,probiotiká,espumisan a po štyroch dňoch nám konečne dali ATB.To je katastrofa inak, v dnešnej vyspelej dobe tak dlho čakať za výsledkom výteru! Človek dovtedy aj skape... 😠

zuzaanka27
autor
22. okt 2014

Mne o mlieku doktorka nic nehovorila len o ovocí viac nic celé dni do neho nedostanem vobec nic nechce papat uz som z toho zúfalá

Strana
z2