icon

Modrajúce nožičky u batoľaťa

adrika1912
13. apr 2023

Zdravim, chcela by som sa opytat ci sa z vas niekto stretol s tym ze polrocnemu babatku modraveju nozicky ( az modro-fialove) s cervenymi flakmi ked je na rukach pripadne pri cviceni. Nozicky zmodreju do par sekund no akonahle dame dietatko lahnut tak to prejde …. Pediatricka povedala ze to deti do roka zvyknu mavat ale mne sa to nezda ….

mikitilik29
13. apr 2023

@adrika1912 našej mladšej dcére tiež zmodreju nohy keď je na rukách. Ú staršej som to neregistrovala nikdy.

adrika1912
autor
13. apr 2023

@mikitilik29 a aka je stara dcerka ? Viete z coho to moze byt ? Ma na nich aj take akoby cervene flaky ktore potom tiez zmiznu ?

mikitilik29
13. apr 2023

@adrika1912 naša mala ma 8 mesiacov. Neviem čím to je ze jej tak zmodreju. Vyzerá to ako keby zle sa prekrvovali. Naša je aj dosť tučná dcéra má 10,5 kíl 😃 fakt netuším čím to je. Ale keď ju položíme je to potom ok

adrika1912
autor
13. apr 2023

@mikitilik29 no nemyslim ze to bude tou vahou 🙂🙈 a neviete kedy jej to cca zacalo alebo ste to badali od narodenia ? Nezistovali ste z pediatricky z coho by to mohlo byt ?

mikitilik29
13. apr 2023

@adrika1912 ono sa jej to spraví iba keď je u babky na rukách 😂asi od 5 mesiaca tuším sa jej to robilo. Už teraz väčšinou stvornozkuje alebo sedí a hra sa. Tak si to už tak nevšímam. Zajtra si vsimnem keď bude na rukách ci to ešte ma.
Ale nejak sme to neriešili.
Ale keď vám pediatricka vraví že je to ok tak nestresujte😃

januska20
13. apr 2023

@adrika1912 my sme chodili so synom na rehabilitácie, keďže bol predčasniatko.
Tam pri cvičení mu zmodreli ruky a nohy, ihneď nám dali výmenný lístok na kardiológiu. Vraj to môže byť aj srdiečko.
Nechcem ťa vystrašiť,lebo aj ja som vtedy ostala v šoku. Kardiologické vyšetrenie dopadlo na výbornú.

domiklik
13. apr 2023

@adrika1912 tvoja pediatrická ma pravdu

taktotedanie
13. apr 2023

Kardiologia cim skor