Modranie úst u dieťaťa. Čo to môže byť?
Ahojte maminky,, mam prozbu, nevie nietko co moze znamemat ked malemu modraju usta ale nod noscekom a ustamy,nie na perne,, ma tam niekedy modre aj v klude ale hlavne kde place a smeje sa,, ked natahne pusinku,, Lekarka nas poslala na Kario a ideme az 16.5 ,,
Ci mal uz niekto skusenosti, dakujem,,,
toto mal aj Kubko, ale iba ked bol maličký, teraz to už neregistrujem, mne naša pediatrička povedala, že je to reakcia na zimu, lebo má malú vrstvu podkožného tuku a nie je to prejav iba u bábetiek, aj dospelý tak môžu reagovať. Ale zároveň to môže byť aj problém so srdiečkom, no snád sa to @filialka u vás nepotvrdí, uvidíš po vyšetrení na kardio.
nie nic mu detska nespravila,, ani krv nevzala,, ☹
nie nic mu detska nespravila,, ani krv nevzala,, ☹
NO som zvedava co nam povie na kardio,,,
tak to ste ma upokojila, tak som zvedava co povedia nam ideme aj ne tu neurologiu,,
@filialka ahoj ako ste dopadli na vyšetrení?
Ahojte bolo to už pred rokom 🙂 no povedali že možno bude mať selest na srdiecku . A pozna ze má tenkú kozisku tak mu to presvita a má to doteraz take.
Ahojte maminky, ja mam 9 mesacneho chlapceka narodil my precasne na 34 tizny mal zle prietoky'',teraz som zacal vidiet modrenie usta ale nad noztekom-' aj klude niekdy ale castesie kedy place ☹ ci mal niekto skusenosti ?? Napiste dakujem
Ahoj robertandreas123. Nechcem Ta strasit ale chod k lekarovi cim skor nech vylucia problemy so srdieckom. Moj syn to maval tiez a zomrel ako dvojtyzdnovy na nezistenu srdcovu vadu...nechcem nikoho strasit, len poradit
Bože bože ja si to už nepamätám. 😁😁boli sme na kardio a ze selest ale prešlo to samo potom. A v Oli sme na kontrolu keď mal 5r a už je v poriadku. A mam teraz druhé bábätko a ma to isté.... Tak neriešim
@filialka Dakujem pytam sa preto lebo sa to robi aj nam, bolis me aj tyzden v nemocnici po vysetreniach kardio, rtg hrudnika odbery a vsetko ok.....prisli sme domov a v stredu sa to zopakovalo....nas ma aj slabsiu astmu, ale nevyjadrili sa nam z coho to je.....dakujem za odpoved

@filialka a odobrala detska krv?...moze byt aj anemicky