icon

Modranie úst u dieťaťa. Čo to môže byť?

filialka
8. máj 2011

Ahojte maminky,, mam prozbu, nevie nietko co moze znamemat ked malemu modraju usta ale nod noscekom a ustamy,nie na perne,, ma tam niekedy modre aj v klude ale hlavne kde place a smeje sa,, ked natahne pusinku,, Lekarka nas poslala na Kario a ideme az 16.5 ,,
Ci mal uz niekto skusenosti, dakujem,,,

strapco13
8. máj 2011

@filialka a odobrala detska krv?...moze byt aj anemicky

deny3
8. máj 2011

toto mal aj Kubko, ale iba ked bol maličký, teraz to už neregistrujem, mne naša pediatrička povedala, že je to reakcia na zimu, lebo má malú vrstvu podkožného tuku a nie je to prejav iba u bábetiek, aj dospelý tak môžu reagovať. Ale zároveň to môže byť aj problém so srdiečkom, no snád sa to @filialka u vás nepotvrdí, uvidíš po vyšetrení na kardio.

filialka
autor
9. máj 2011

nie nic mu detska nespravila,, ani krv nevzala,, ☹

filialka
autor
9. máj 2011

nie nic mu detska nespravila,, ani krv nevzala,, ☹
NO som zvedava co nam povie na kardio,,,

murinka
9. máj 2011

@filialka dcerka to mala od n arodenia do cca troch mesiacov.hned nas dr. poslal na kardio ale tam bolo vstko v poriadku tak dr. to viacej neriesil a po troch mesiacoch sa to same vytratilo

filialka
autor
9. máj 2011

tak to ste ma upokojila, tak som zvedava co povedia nam ideme aj ne tu neurologiu,,

janaalzbeta
16. sep 2012

@filialka ahoj ako ste dopadli na vyšetrení?

filialka
autor
17. sep 2012

Ahojte bolo to už pred rokom 🙂 no povedali že možno bude mať selest na srdiecku . A pozna ze má tenkú kozisku tak mu to presvita a má to doteraz take.

robertandreas123
27. nov 2014

Ahojte maminky, ja mam 9 mesacneho chlapceka narodil my precasne na 34 tizny mal zle prietoky'',teraz som zacal vidiet modrenie usta ale nad noztekom-' aj klude niekdy ale castesie kedy place ☹ ci mal niekto skusenosti ?? Napiste dakujem

pcolinka86
26. feb 2015

Ahoj robertandreas123. Nechcem Ta strasit ale chod k lekarovi cim skor nech vylucia problemy so srdieckom. Moj syn to maval tiez a zomrel ako dvojtyzdnovy na nezistenu srdcovu vadu...nechcem nikoho strasit, len poradit

sonielka
27. apr 2017

@filialka prosim ta ako ste stym dopadli????

filialka
autor
28. apr 2017

Bože bože ja si to už nepamätám. 😁😁boli sme na kardio a ze selest ale prešlo to samo potom. A v Oli sme na kontrolu keď mal 5r a už je v poriadku. A mam teraz druhé bábätko a ma to isté.... Tak neriešim

sonielka
28. apr 2017

@filialka Dakujem pytam sa preto lebo sa to robi aj nam, bolis me aj tyzden v nemocnici po vysetreniach kardio, rtg hrudnika odbery a vsetko ok.....prisli sme domov a v stredu sa to zopakovalo....nas ma aj slabsiu astmu, ale nevyjadrili sa nam z coho to je.....dakujem za odpoved

filialka
autor
28. apr 2017

@sonielka no neviem u nás to teda nič není ale nechcem hovoriť ze aj u nás to tak je. Dobre ste spravili že vás vyšetrili