Mohla 20 mesačná dcérka prekonať kiahne, keď mala len 3 vyrážky na brade?

kiso
9. dec 2015

Boli sme v kontakte s dieťaťom ktoré malo kiahne od začiatku ako sa jej vyhodili 4x malá sa s ňou hrala, dotýkala sa jej. Po dvoch týždňoch sa jej vyhodili tri vyrážky ktoré nie a nie zmiznúť vodové pľuzgieriky to neboli z jednej vyšlo biele, veľmi dlho sa nám to hojilo a aj tak nám tam zostali hnedé fľaky ako keď miznú kiahne. Malá mala asi dva krát horúčku ale tá prešla a prišla zasa o pár dni. Pripisovala som to zúbkom ktoré nám teraz idú jeden za druhým.
Mohla prekonať vnútorné kiahne ktoré sa prejavili iba niekoľkými na povrchu? Sem tam počas toho obdobia keď som ju sledovala som jej našla drobnú vyrážku ibaže po natretí fenistilom zmizli.

seahorse27
9. dec 2015

Teoreticky mohla, ale to ti tu nikto nenapise, ci ich ozaj mala alebo nie...ale je to samozrejme mozne.

hipuska
9. dec 2015

Veru tazko povedat-jedina istota-rozbor krvi a zistit protilatky

8291
9. dec 2015

Kludne mohla niekedy majú detičky naozaj málo vyrázok.da sa to zistiť jedine z krvi,protilátkach

iukas
9. dec 2015

Je to mozne, ked mala kiahne starsia dcera, tak som cakala aj u mladsej, ale objavil sa jej len jeden maly pupienok, ktory do dalsieho dna zmizol. Ked som ju kojila, mala som maly pasovy opar, takze kojenim pravdepodobne dostala protilatky. Pediatricka vravi, ze je mozne, ze tym, ze mala len take slabucke kiahne, nema dostatocne protilatky na celozivotnu ochranu a virus u nej moze prepuknut vo forme kiahni este raz.