icon

Mohla byť dcéra ovplyvnená obvineniami trénera?

14. mar 2024

Ahojte píšem anonymné nakoľko to je chúlostiva téma .
Mám dcéru ktorá určitú dobu ma problém so stolicu. V skratke zacalo to už dosť dávno najskôr bolo že sme o tom nevedeli že jej ušla stolica . Nohavičky buď schovala alebo ich šikovno oprala aby nikto nič nevedel , hanbila sa za to . Prišla som na to až keď som našla pár ks nohavičiek na povale schováte špinavé. Mysleli sme s manželom že to prejde aj ako keby bolo chvíľu kľud no to sme si len mysleli nakoľko naďalej sa jej to stávalo a oprala tak aby sme to nevedeli . Takýto problém nemala vôbec ,vedela stolicu udržať ak sme cestovali a trebalo jej . No nakoľko športuje a máme aj menšie dieťa raz spala so aj s ďalšími 2 u trénera nakoľko išli na súťaž skoro ráno.A my si tento jej problém spájame teraz k tomu obdobiu kedy tam spali . Bohužiaľ trener je v tejto kauze aktuálne obvinení. Googlim no nič naporiadok som nenašla len diskusiu kde tiež mala jedna mamička problém s dcéru a tam boli 2 komentáre že sa môže jednať aj o sexuálne zneužitie . Mňa teda zaujíma že ak by sa jednalo o sexuálne zneužitie myslíte že ak by im niečo dal aby zaspali že by ráno dcéra o ničom nevedela ? Že by ju nebolel konečník atď? Už sme odhodlaný to riešiť s dr no dcéra mi odmieta ísť nakoľko sa hanbí mi nevieme čo by nás čakalo aké vyšetrenie atď proste na čo ju pripraviť. Alebo ako jej pomôcť aby to vedela ustriehnuť nakoľko tvrdí že ju pri tom na wc boli a ona to zadrží a preto jej potom neskôr keď to znova ide ,ujde lebo to už neudrží. Trápi ju to pri rozprávaní sme navrhli čipku kedy by sme vyskúšali či by to nebolo lepšie . Stolica není tvrdá je akurát povedané tak nechápem prečo ju pri tom boli 😔

Strana
z4
amonet
14. mar 2024

ja by som sa najprv poradila s psychologom ako postupovat. a netlacila nanu. toto je extremne citlive a tym ze budete akcny jej mozete ublizit este viac

tinkavvv
14. mar 2024

Kolko ma dcera rokov?

autor
14. mar 2024

@amonet na tému že by mohla byť s ňou nerozprávame

amonet
14. mar 2024

celkovo aj to ze skrivala gatky je pre nu intimne. nie len ta moznost. cize zacala by som urcite u psychologa

autor
14. mar 2024

@amonet áno je pre ňu citlivá keď som s ňou rozprávala tak sa rozplakala že nevie prečo sa jej to robí 😔

martinkatinka
14. mar 2024

Psycholog a vysvetlit jej, ze ma zdtavotny problem, ktory spolu vyriesite.

76california
14. mar 2024

okrem všetkého iného, veľmi veľa Lásky, veľa stískania, objímania a akýchkoľvek prejavov pozornosti 🙏🙏🙏 nech má istotu, dôveru, že ju veľmi ľúbite a môže sa na vás, resp. teba spoľahnúť naozaj vo všetkom ❤

autor
14. mar 2024

Psychológ by ale s ňou chcel tiež o tom rozprávať však ? Ona sa hanbila predomnou o tom rozprávať bála sa že sa budeme s ňou vadiť . Áno je pravda keď urobila somarinu vivadila som sa ja či manžel ale toho není moc to len keď už vyvádzala moc so sestru a hádali sa . Neviem či by sa zdôverila psychológovi 😔

ivanabat
14. mar 2024

Nie je zlá rada ísť cestou psychológa. Najskôr vy, aby ste vedeli ako sa s ňou rozprávať, prípadne postupovať, a potom zrejme aj ona. Nenapísala si koľko má rokov, ale je dosť výstražný prst, že tréner, u ktorého nielen spala, ale aj trénovala je obvinený. Veeeľmi opatrne by som toto riešila, ale rozhodne riešila. Musí vedieť a cítiť, že ste pri nej, veríte jej a ľúbite ju, či už sa niečo stalo alebo nie. Tu na MK ti to nepomôže niekto naozaj zistiť.

Ešte dodám, že o takýchto veciach sa niekedy ľahšie rozpráva s cudzím človekom, ako s rodičmi. Držím palce!

autor
14. mar 2024

Lásku sa jej snažím dávať najavo viac ako predtým . Snažím sa byť trpezlivá . Manžela to už hnevá vždy sa ho snažím krotiť že ticho až je

zuzubb007
14. mar 2024

Koľko má rokov to je dosť podstatné?

autor
14. mar 2024

@ivanabat mne skôr ide či by ju nebolel konečník ráno po zobudení. . Vraveli sme s manželom že ak by náhodou mala nejaké vyšetrenie a potvrdilo sa to že určite by o tom nevedela . Dcéra len teraz dovŕšila 10 rokov u neho spala povedané pred dovŕšením 9 rokov . Áno už rok ju to trápi no dlho to tajila potom bolo kľud aspoň sme si mysleli no 😔.

betulinka1
14. mar 2024

Trener je obvinený? Spali tam aj iné deti? Stretnúť sa s tými matkami, či deti niečo nerozprávali? Čo sa tam dialo ked tam spali? Zobrať malu na vysetrenie a nie len psychologické? Koľko má rokov?

unicornlady
14. mar 2024

Tie dievčatá spali samé u trénera, ten tréner tam bol sám? Nemá manželku alebo nebol tam žiadny iný dospelý človek, preboha?

Ja by som začala asi u gastroenteorológa. Môže mať aj reálne fyzický problém, polypy atd..

amonet
14. mar 2024

najprv iba ty a muz, povedat mu situaciu a mozno bude stacit co vam poradi. on vam vie pomoct ako s nou komunikovat aj o tom zdravotnom probleme

tinkavvv
14. mar 2024

Akoze 10 rocna by u trenera ani nahodou nespala.
Ale k teme, urcite by som riesila cestou pediatra aj vysetrenia plus psycholog.

nika23t
14. mar 2024

Vy ste nechali spat 9rocne dieťa u trénera? Toto je neskutočne. Toto nie je reálna téma.

viktorianarjasova
14. mar 2024

Môže mat kľudne aj vnútorný hemoroid. Kľudne aj v tomto veku a môže ju to aj preto bolieť.

autor
14. mar 2024

@nika23t áno spala .je to reálna téma nemám dôvod tu vymýšľať bludy 🙈 nespala tam sama boli tam 3 . Nikoho z nás nenapadlo že môže toto robiť .u trénera mala spať aj dcéra

nika23t
14. mar 2024

Ty máš podozrenie na zneužívanie vlastnej dcéry, dcéra má očividne zdravotný problém, ale nejdeš s nou nikam, lebo ona sa hanbí, tak to riešiš tu. Alebo teda s mužom doma. To ako fakt?

autor
14. mar 2024

Áno tréner je teraz obvinený . Nikto o ničom nevedel ani podozrenie nebolo . Poznáme ho už 6 rokov spali prvý x vtedy u neho na byte on je rozvedený má frajerku ale tá myslím mala byť u seba doma so svojím dieťaťom a u neho na byte mala spať jeho dcéra z manželstva ale už neviem teraz či spala alebo nie . Dievčatá spali v jednej izbe a on inde . Rozprávala som sa aj s ich rodičmi ako to teraz berú . Nadšený niesu tak isto ako ja s manželom

autor
14. mar 2024

@nika23t áno fakt chcela som len vedieť či niekto nemôže niečo vedieť o tom viac . Už pozerám najbližšieho psychológa ženu . Chceme to riešiť no je to citlivá vec aj dosť pre nás .

laurita285
14. mar 2024

Prečo si myslíš že by jej ho napchal do análu a nie inej diery? A aj keby ju ten anál bolel po prípadnom znásilnení myslíš že by ti to povedala keď sa hanbí s tebou o týchto témach rozprávať?

autor
14. mar 2024

@viktorianarjasova toto ma nenapadlo .

amonet
14. mar 2024

@nika23t zial. pozri si kovešovej podcasty. bezna prax. u trenera u sefa agentury. ty predatori vedia ako spracovat rodicov aby to davalo zmysel

martinkatinka
14. mar 2024

A na zaklade coho je vlastne obvineny?
No urcite treba normalne vysetrenie, myslim aspon u pediatra a potom dalej...

autor
14. mar 2024

@laurita285 prečo nie pošva? No asi pre to že potom by nebola panna a to by bolo hneď dane že to urobil ak by sme ju dali na vyšetrenie. Hanbila sa to povedať na začiatku nie teraz . Teraz sa bavíme o tom snažím sa jej byť v tomto oporov

januska12323
14. mar 2024

Stáva sa to niekedy od toho obdobia ako tam spala? Ona si nič nemusí pamätať ale má to v podvedomí a telo takto reaguje.

januska12323
14. mar 2024

@laurita285 pri zneužití nejde len o klasický sex, môže len chytať, pozerať sa...

laurita285
14. mar 2024

ahaa, takže vy ste už boli na gynekologií si potvrdiť ako to s nou je?

laurita285
14. mar 2024

@januska12323 ovšem ale tu sa bavíme o nejakých konkrétnych zdrav. problémoch ktoré skôr poukazujú na niečo viac

Strana
z4