icon

Môj syn vykakal niečo, čo neviem čo je

26. sep 2022

Ženy môj syn ma ťažkú stolicu poslednú dobu s už nekakal piaty deň . Snažila som sa mu pomôcť rektálnou rúrkou ale jemu troska isla krv a potom vykakal nieco co sa nepodobá na stolicu . Mám to odfotené a rada by som chcela vašu radu kto ma z niečím podobným skúsenosti

Strana
z4
dubro
27. sep 2022

@jana65l zas nemusis prehanat. Neserie krv ako pises. Citaj s porozumenim a rozlisuj krv v stolici (99 % deti ju nema) a krv NA stolici, prip v hliene po invszivnom zavedeni rurky alebo vyprosteni starej hrubej stolice. Je to totiz velky rozdiel, uz len podla farby krvi. A nie, nie som bio/eko ale nehystercim pri kazdom sopli ale tiez nepodcenujem vazne veci. Len zial kvoli niektirym mamickam co utekaju s kazdym soplom na pohotovost, sa potom stavaju vazne pripady kedy z pohotovosti poslu domov aj dieta vo vaznom stave, co nestihaju a su vyverpani. sestricky len ziapu po mamickach, ze decku nic nie je a to kategoricky aj pri horsich pripadoch. Zial preto lebo casto nahradzaju pracu pediatra, ktory dnes uz neurobi ziadne vysetrenia len ockuje a predpisuju ATB, nic ine.

dubro
27. sep 2022

@lenqua_12325 to nevyzera byt pasomnica, hybala by sa. Toto je anatomicke. Mne to pripada ako kusok nepriepustneho crievka na jeho konci alebo zvierac, ktory brani uvolnit sa a nechat crievkom na samom konci prejst stolicu von. Hore to vyzera ako kruh len je to cele silne stiahnute ako ke dieta silne potlaci hovienko spät do seba a posledny kusok crievka sa stiahne uplne. Moze to byt mozno.“zlata zila“.

elenita
27. sep 2022

@autorka, daj prosim vediet, ci ste boli u lekara a ako ste dopadli.

sunflower87
27. sep 2022

Verím, ze to nebude nič vážne a ze uz si kontaktovala pediatricku.
Určite by som to nebrala na ľahkú váhu, radšej zavolať zbytočne ako si potom niečo vyčítať, predsa je to dieťa....

inull5
27. sep 2022

@dubro prosím ta, ma tvoja dcéra Hirsprungovu chorobu? Pripadne máš s týmto ochorením osobnú skúsenosť?

nitranka03
27. sep 2022

Baby, ja si myslím, že ešte išli v noci do nemocnice a že ich tam nechali na pozorovanie.... Myslím....🤔

lenqua_12325
27. sep 2022

@nitranka03 a potom bude diskusia zmazaná bez odpovede 😬

fadama
27. sep 2022

Uff, tak to by som radšej ukázala dr. Držím palce

verka1818
27. sep 2022

daj vediet, ako ste dopadli. Drzime palce 🙏

dominika7990
27. sep 2022

Ahoj ako ste dopadli? Moj synček vykakal take podobne ale odosť menšie a imunoalergologicka mu nasadila antiparazitikum zentel (posielala som jej foto)

banderaska29
27. sep 2022

ja neviem či žijem v stredoveku, ale ty si autorka pri zmysloch ? toto ti vyjde zo syna a strácaš čas vypisovaním a fotením si s mamičkami či je to v poriadku čo z neho vyšlo ??
neviem či ja som mimo modernej internetovej doby( nie samozrejme že nie) alebo ty si mimo realitu, ale nedokážem výjsť z údivu. konečná. hneď si mala ísť do nemocnice s chlapcom.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
nitranka03
27. sep 2022

@lenqua_12325 túto môže zmazať len admin, nie ??🤔

jana65l
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
27. sep 2022

no autorka ako ste dopadli??

simca06022011
27. sep 2022

@dubro viete co je to vobec zlata zila??

lenqua_12325
27. sep 2022

@nitranka03 aj autorka

lenqua_12325
27. sep 2022

@nitranka03 či nie ?

nitranka03
27. sep 2022

@lenqua_12325 mne sa zdá, že raz chcel niekto zrušiť takúto diskusiu, a niekto pridal link na admina.... Ale tak fakt neviem.....🤔

autor
27. sep 2022

Ženy ďakujem vám veľmi pekne za rady za to ako ste sa mi snažili pomôcť . Ja som večer nemala ako ísť do nemocnice a zároveň do vedľajšej pohotovosti mám choré ďalšie dieťa moju dcérku a nemala som ju kde nechať .Zo synom som bola u našej doktorky všetko som jej vysvetlila. Takže to že nekakal 5 dni bolo z toho dôvodu lebo zvracia čo všetko zje. Pýtala sa ma doktorka aká krv mu šla akej farby bola to bledo červená skoro do ružová, vysvetlila mi že je to u deti normlane ak som mu silnejšie robila rektalnou rúrkou , alebo mu praskla cievka, to čo vykakal môže bit buď z crievka aj z toho že som moc hlboko dávala rektalnu rúrku . Keďže môj syn po tomto nezvracal nič iné ako jedlo ktoré zjedol (keďže je chorý ) a taktiež mu nešla zo Stolice krv a nesťažoval sa že ho niečo boli . Tak je to v poriadku a zároveň ked sme prišli domov môj syn sa do plienky tak vykakal že mal až tričko a nohavice od stolice . Ale inak ďakujem pekne za rady bála som sa celu noc som ho kontrolovala ale našťastie je všetko v poriadku . Ďakujem panu bohu . Veľmi som sa bála

nitranka03
27. sep 2022

To som rada.... Nech sa mu uľaví...

lenka905
27. sep 2022

super sprava 🙂.... nech teda aj to zvracanie rychlo prejde a nech ma uz usmev na tvaricke a pokojne brusko 🙂

autor
27. sep 2022

@lenka905 ďakujem vám všetkým ďakujem

ewka9
27. sep 2022

Myslela som na vás a verila som že všetko dobre dopadne🙂prajem veľa zdravíčka

mondolina
27. sep 2022

a čo bolo to vykakané? to nespomínaš

jana65l
Autor odpoveď zmazal
bullinka