icon

Moje dieťa je bledé

deniska1598
2. aug 2016

Môj synček má o necelých 15 dní rok ...rastie úplne normálne všetko ale pred mesiacom sa my stalo že v noci mal horucky bol celý horúci dala som mu nurofen a to prešlo myslela som si že je to zo zubov lebo zatiaľ ma iba 4 no potom na druhý deň..ráno vstal bol normálny ale v noci nechcel spať pritom bol taký unevany čo eby ste ho videli povedali by ste si že dva tri minúty a zaspí...proste mi nechcel spať ko kebybol niečím vystrašený alebo ako keby ho niečo bolelo viac okrem tých zubov ...neviem čo mám robiť lekár mi povedal že je to normálne ale tak neviem čo znim mám v noci robiť kaká mi normálne vetry všetko v pohode ani uška ho nebolia nič a nemá byť ni prečo vystrašený proste us neviem čo mám robiť včera b noci sa mi to znim opakovalo bool strašne unevany no nevedel zaspať chcel veľmi ale nemohol zaspal a po 5 10minutach sa takoj prebudil.. poraďte mi prosím ak stým skúsenosť lebo som zúfalá neviem čo mám robiť.. ďakujem

seahorse27
2. aug 2016

To budu najskôr zuby...

vejula
2. aug 2016

@deniska1598 zmen si názov témy, tvoj uvodný príspevok nema totiž žiaden suvis s nadpisom.
Čo sa týka toho, že dieťa je velmi unavené a napriek tomu nemôže zaspať, ano stáva sa to práve vtedy, ked sa dieťaťu prešvihne čas, kedy by spalo a potom je už také nervozne z toho, že je unavené, že paradoxne nemôže kvôli tomu zaspať.
Ak je tvoj malý bledý, dala vy som mu zobrať krv či nieje anemický.

anjeli_k
2. aug 2016

Ahoj, mozno ma islabenu imunitu, casto s nim chodievaj na prechadzky, aj dvakrat do dna, dodrzuj prisny rezim, ak ho zvyknes ukladat napr.o 8vecer, tak ho skus ulozit uz o nejakych 10-15minut skor, mozno mu iba treba pomoct, ak ti doteraz zaspaval sam v postielke, skus ho trosku pocicikat, hladkat po vlaskoch, mozno mu to pomoze

glorikarebeka
2. aug 2016

@deniska1598 rocne dieta 4 zuby??? 😕

sabina1975
2. aug 2016

@glorikarebeka co je na tom cudne moj prvy syn mal v roku dva zuby a potom cca v 15 mesiaci mu isli jak na pase vsetky naraz

michellia
2. aug 2016

nemoze to byt nedostatkom zeleza?

glorikarebeka
2. aug 2016

@sabina1975 aaa to bude asi tym,ze mojim babam isli velmi zavcasu 3 mesiacoch 2 vonku,ale jasne kazde dieta je ine ja si myslim,ze to moze byt aj teplom a malo tekutin

deniska1598
autor
2. aug 2016

Ano ma iba 4zubky ....neviem ako ja mam problem zo zelezom mam ho velmi malo....neviem abo to bude tym ze ho vzdy inak davam spinkam...lebo ako robievam to tak ze vecer ho ulozim o 8...no rano ked vstane o 7 -8 tak ho davam spat o tej pol 11,max.11-stej ale ked poto . Spi tak do tej 1 pol 2 no ...inak vam dakujem za rady

deniska1598
autor
2. aug 2016

No. Lenze niekdy vstane o 9 pol 10 tak ho rano davam spat us as o tej 13.00 spi niekedy ajdo 15.00 ale potom mi vecer nechce spat o tej 9 ani 10 pritom je vellmi unaveny ..