Mokvajúci ekzém
Ahoj, chcela by som sa spýtať, či niekto náhodou nemá podobný problém ako my. Dcérka ma teraz 8mesiacov, asi pred dvoma mesiacmi nám kožná diagnostikovala atopický ekzém(mala pár suchých "vyčnievajúcich"fliačkov na chrbátiku)a okrem toho sa jej po čase objavil malý fliačik aj na pleci, ten sa časom začal meniť na chrastu až nám kožná zo steru zistila, že to máme infikované bacilmi(zlatý stafylokok) dostali sme naň imazol pastu, Ialugen plus krém, jeden čas sme používali aj Bactroban a vôbec nič nezaberá,vôbec sa jej to nechce sušiť, už som z toho zúfala. Sme objednaný k imunologičke na testy, ale termín máme až o 3týždne. No dovtedy neviem ako to vydržíme.....Bola by som vďačná za akékoľvek rady, príp. skúsenosti ☹
@cora137 Pekny vecer. My sme museli zrusit vsetky kortikoidy lebo uz dcerke pigmentovala koža. Nasadila som uz ako poslednu moznost radu probiotika nie tie vsetky z lekarne co sme oskusali ale dala som na radu LR a ich microsilver krem s microstriebrom. Vysadili sme mliecne vsetko ☹ aj vajecne. Lebo casom jej zistili aj HIT. Takze ja uz len tento krem a probiotika a kozie kolostrum Capramilk. Dcerka ma kvasinku v crevach z intolerancii co ma vacsina ekzematikov. Kym sa neposilnia a nedozreju creva. Dcerka ma uz 2 roky kupili sme green mikrobylinky nasadili na okno a denne spapa porciu zeleneho. Treba udrzovat creva

@martina8995 Dobrý deň, chcem sa spýtať ako ste nakoniec dopadli s tým mokvavym ekzémom. Syn, 16 mesiacov, ma tiež momentálne mokvavý ekzém, hlavne na nožičke a na predlaktí. V hlavičke ma skôr také chrasticky… dávam mu Holtov krém, mám pocit že to aj zaberá, ale na nozicke sa mu začala lúpať kozicka… už som popravde zufala