icon

Pomáhajú Möller's Omega 3 želé rybičky na imunitu?

mikitilik29
20. aug 2024

Pomáhajú na imunitu? Vaše názory a skúsenosti?

Pomáhajú Möller's Omega 3 želé rybičky na imunitu?
dskjhfdlkdjhl
20. aug 2024

@mikitilik29 Nemam sice skusenost, ale na imunitu je najdolezitejsia pestra strava a pobyt na cerstvom vzduchu.

senan
20. aug 2024

neviem ci priamo na imunitu ale skor by som to brala len ako doplnok. ak ma dieta extremne oslabenu imunitu volila by som imunoglukan.

nada847
20. aug 2024

hmm, no ja si teda tiez nemyslim, ze by toto zrovna pomahalo budovat dietatu imunitu. nas ako decka zvykli otuzovat a evidentne to dost pomaha 😂 no taketo sladke vitaminky som nebrala ani ziadne dieta v nasej rodine.

mikitilik29
autor
20. aug 2024

@mikitilik29 ako my vo všeobecnosti nemáme nejak extra zlú imunitu. Tak sople v škôlke a podobne veci to smeali aj my teraz minulý školský rok. Ale ani raz sme nemuseli brat antibiotiká. Len som chcela nejaký doplnok k imunite. A vo všeobecnosti platí že mali by sa dopĺňať omega 3 mastné kyseliny do tela. Lenže ani jedna moja dcéra ryby nezje tak preto chcem vyskúšať tieto rybycky, keďže viem ze rybí olej by mi nevypila ani jedna z nich😂

zuat
20. aug 2024

@mikitilik29 neviem, či aj pomáhajú, ale mojej malej chutia, na rozdiel od rybičiek dr.max, tie hrozne smrdia

basulaak
20. aug 2024

My pouzivame tieto a su vynikajuce. Aj syn ich miluje. (3 roky) ziadna pachut, sladucke a obalene akoby v cukre. Mnaam

ivi175
Autor odpoveď zmazal
anketkarka
20. aug 2024

@mikitilik29 moje deti to nechceli. Smrdí to. Škoda peňazí.

mikitilik29
autor
20. aug 2024

@anketkarka už som ich objednala. Pri najhoršom keď im budú smrdiet si dám ja s muzom😂

anketkarka
20. aug 2024

@mikitilik29 ja som ich tiež jedla, ale s odporom. Keď tu baby píšu, že nejaké deti to zjedia, tak je to možno len vec chuťových buniek.

diewcatqoo
20. aug 2024

@zuat moj syn ma zas radsej Dr. Max, ze vraj su viac rybickove (viac smrdia za rybou). Mna az natahuje, ked ich vyberam z tej dozy. Ale zas, moj syn ma divne chute 🙂

mikitilik29
autor
22. aug 2024

@anketkarka no, dnes prišli tie Rybičky a musím povedať že vôbec nesmrdia a voňajú pekne za malinou. Mala hneď zjedla dve rybycky 😃 aj som to ochutnala a celkom dobre sú, a vôbec necítiť chuť za rybou. Uvidím ci sú nejak prospešné na imunitu a podobne😃