Imunita pred mimotelovým oplodnením

avlv
10. sep 2013

Ahojte. Prosím o váš názor resp. skúsenosti. Chcem začať užívať kapsule hlivy ustricovej aby som posilnila imunitu teraz pred zimou keď sú virózy a do vianoc by sme chceli ísť na IVF. Myslíte že si tým pohorším? Myslím to tak, že keď moja imunita bude posilnená či príjme embrijko a nebude sa proti nemu viac brániť.
Manželovi tie kapsule pomáhajú nieje chorý keď ich užíva. Bojím sa totiž, že ma počas stimulácie zmôže nejaká viróza a bude všetko v prdely.
Do centra ideme až koncom septembra takže sa lekára teraz neopýtam.
Ďakujem.

tatinka
10. sep 2013

@avlv do kazdeho centra mozes kedykolvek zavolat a spytat sa , pripadne poslat mail a oni odpisu,,,inak myslim ze ak mas imunitu v poriadku netreba nic posilnovat, ak mas oslabenu tak kludne posilni ,,,hliva ustricova je taky vseliek takze urcite pred ivf neublizi,,ale uz pocas stimulacie by som ju neuzivala,,,,,drzim palce nech sa zadari 🙂

avlv
autor
10. sep 2013

@tatinka Ďakujem

cuculik1
10. sep 2013

@avlv hliva ti moze zvysit pocet nk buniek a tie pre uspesne uhniezdenie a udrzanie emb. Nie su dobre. Ja som si tiez x preparatmi tak posilnila imunitu, ze to az nebolo dobre a potom som musela brat lieky a unfuzie na jej znizovanie. Pred ivf by som sa veru s niecim takym uz nezahravala.

avlv
autor
10. sep 2013

@cuculik1 veď toho sa obávam. Viem ako reagujem na obyčajný vitamín C. Hneď ako ho začnem užívať dostanem nádchu. Asi mi neostáva nič iné len sa dobre obliekať a chrániť aj keď to asi nepomôže keďže pracujem v školstve a tých chorých je tam v zimnom období okolo mňa veľa. 😖

cuculik1
10. sep 2013

Prehnana imunita nie je sranda a nasledne branie steroidov na jej znizenie uz vobec nie.

googlinqa
10. sep 2013

ja by som nebrala nic na imunitu len sa normalne zdravo stravuj ako kazda zena, ktora planuje otehotniet

tyli
10. sep 2013

ja som si donedávna myslela, že mám slabú imunitu. skúšala som hlivu, taktiež materskú kašičku... nedarilo sa otehotnieť. teraz chodíme do centra, povedali mi, že mi imunita pracuje nadmerne a užívam Prednison (je to riadne svinstvo, ale zároveň jediný liek, ktorý mi vraj možno pomôže). takže ja už okrem liekov čo mi dajú v centrea Femibionu neužívam nič.
@avlv

shopingshop
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre