icon

Möller‘s Omega 3 pomáha deťom pri rozvoji reči?

ivulec1
16. apr 2024

Žienky prosím vás dávala ste niektorá deťom tento olej doktorka nám ho poradila pretože malý nerozpráva

Möller‘s Omega 3 pomáha deťom pri rozvoji reči?
levandul_ka
16. apr 2024

@ivulec1 ano, my to davame s odmerkou vytahovacou co mi zostala zo sirupceka inak to don nedam

bela30
16. apr 2024

@ivulec1 su aj ochutene, tie detom viac chutia.

liligreg
16. apr 2024

Dávali sme ten citrónový. Okolo roka mal syn, keď som ho objavila. Mame doteraz, ale už viac zabúdame naň 🤷🏼‍♀️

pribinak
16. apr 2024

Kupujem tuto značku, tuším citrónovú príchuť

ivulec1
autor
16. apr 2024

@bela30 pekne mi ho zje aj tento vôbec stým nemá problém....v lekárni malý iba tento ja som chcela hlavne vedieť ci niekomu aj troska pomohol a po akom čase

ivulec1
autor
16. apr 2024

@levandul_ka a ako slho ho už davate vydite nejakú zmenu ....alebo koli čomu ho vlastne davate ďakujem

lucijalucy
16. apr 2024

Tiež používame citrónový. Ja dávam kvôli imunite namiesto D kvapiek. Užívame aj my dospelí.

tanyan
16. apr 2024

Vám bol odporúčaný pravdepodobne kvôli podpore psychomotorického vývoja, často sa dáva na podporu imunity alebo trávenia (vylučovania). Ja som ho skúšala, lebo dcéru bolí brucho zo všetkých druhov vitamínu D, ale bolelo ju aj z tohto. Ona prijme D bez následkov iba z prírodných zdrojov alebo v kalciovom sirupe. 🙄

ivulec1
autor
16. apr 2024

@tanyan viem ze na toto všetko je ale hlavne je to koli rozprávaniu doktorka vravela ze to pomáha neviem ci je to pravda

diewcatqoo
16. apr 2024

@ivulec1 neviem s istotou potvrdit, ci pomohol sirup alebo to bola nahoda, ale syn sa po cca mesiaci brania rybieho oleja dost rozhovoril.

lalia33
23. okt 2024

@ivulec1 zdravím.. ako? Pomohol vám tento sirup na rozprávanie? Mne ho tiež dr odporučila tak tiež pozerám nejaké recenzie na to.

ivulec1
autor
24. okt 2024

@lalia33 viete čo vôbec práve naopak sa mi zdalo ze bol malý po ňom viac nervózny....tak sme ho po 3och mesiacoch vysadili

lalia33
24. okt 2024

@ivulec1 fuha . A dávali ste niečo one? Alebo začal syn rozprávať po niečom inom?

ivulec1
autor
24. okt 2024

@lalia33 nedávali sme už nič ešte nerozpráva ale začína také krátke slovíčka

lalia33
24. okt 2024

@ivulec1 a koľko ma? Moja mala ma skoro 3 roky a nerozpráva skoro vôbec nič. Tomu nič rozumej ani mama ani tata ,baba... vôbec
. 🙈

ivulec1
autor
24. okt 2024

@lalia33 malý mal 3roky v júni doteraz nerozprával ale už mu niečo sem tam vyletí ako vravím také krátke slová nos,džús,čaj

lalia33
25. okt 2024

@ivulec1 a dr to ziadno neriesi? Malej zatiaľ nie ze dokedy mema 3 roky a ešte nechodí do škôlky,atd.. ale tak už mám z toho trochu hrôzu keď nerozpráva vôbec nič. Moja mala bude mať v januári 3 roky.