icon

Molušky u detí

dashha
22. júl 2018

Mamicky prosim ake mate skusenosti s moluskami? Čo na to zaberá? Na koznom nám predpisali zarobenu vodicku, mali sme jeden za pár dní sa stratil, ale krátko na to sa objavili dalsie je ich uz asi 10 a na brade kde sa to ťažko potiera keďže to treba kvapkat len na to, lebo zdravú kožu to zničí. Skúšala som aj teda tree olej, lastovicnik, zatiaľ nič nezaberá.

Strana
z2
janus495
5. máj 2019

@lenka2007 zdravicko 🙂 v prispevku vyssie som napisala nazov toho gelu a hlavne 2x davka imunoglukanu,zvysit imunitu

papucka78
21. jún 2019

@dashha myslim, ze ano, on ma len prirodne produkty, aromaterapia, nezieriem mu vsetko, ale mudro vysvetluje priciny chorob a ich liecbu, pozrite jeho stranku

jenny6
3. júl 2020

Baby, môžu detičky s moluškami do škôlky? Ako dlho trvalo, kým ste sa ich zbavili?

majkapatko
13. júl 2020

@jenny6 Ahoj, ci vyslovene smu alebo nesmu, to neviem, ale je to vysoko nakazlive. A velmi rychlo sa siria po tele. Takze ak ich dieta ma, treba ich ist rychlo vybrat, lebo ich bude len viac a viac. A nakoniec skonci v nemocnici.

dankasla
21. aug 2020

Ahojte tak u nás mala molusky dcéra a po troch mesiacoch urputneho boja ich dostal aj syn a to už bral 2 mesiace AMPcare junior dvojitú davku, Imunoglukan, vitamín C a molusky sa veselo rozmnožili. Takže už aj o tej imunite pochybujem trošku. Molusky sa šíria ako keby nič nebral na imunitu. Ideme riešiť aj u neho imunológia a nasadíme Isoprinosine ako pri dcére. Som z toho uz dosť nešťastná a hlavne aj preto že už dva mesiace pred výsevom molusiek sme posilňovali imunitu ako som písala.

jenny6
19. okt 2021

Baby, Emla krém na znecitlivenie a odstrániť u kožného lekára lyžičkou alebo niečím iným. Moja skúsensť: Trápili sme sa mesiace.. Dcérka má autistiké črty, tak odstraňovania u dermatologičky som sa bála a odkladala to.. Skúsili sme Infectodell aj iný roztok, fungovali čiastočne, no neodstránili ich úplne.. Tvorili sa ďalšie a ďalšie.. Jedna lekárka mi poradila kúpiť dobré pletová mlieko- napr. Dexaryl a natierať pokožku aj 5 krát denne. Povedala, že na takejto pokožke sa majú oveĺa menšiu šancu šíriť ďalej a dokonca tie menšie aj zmizli!!! Tie čo ostali sme nakoniec boli dať odstrániť u dermatologičky. Vopred som ju upozornila, že dcérka pravdepodobne bude vystrájať a nespolupracovať.. Načo ma odbila sestrička, že tak to sa potom ani nepodarí odstániť.. No po mesiacoch boja s moluškami- neúspešného, som sa nechcela vzdať! A vyšlo to 🙂 Dostali sme Emla krém, ktorý sme aplikovali ešte doma, prelepili takou priesvitnou fóliou z lekárne (nie leukoplast! tam bi to vsiaklo a vstrebalo sa) a potom sme šli k lekárke. Dcérka nič necítila. hrala sa s telefónom, kým sestrička bradavice osdtraňovala lekárskou pinzetou. Chytila a vytiahla aj s koreňom, poprípade koreň vytiahl samostatne. Je to vydieť, ak ostane.. že tam je niečo biele.. Doma som neskôr ešte odstánila 2-3 ktoré ešte dorastl sama. Boj s moluškami sme vyhrali. Z mojej skúsenosti- natierať, natierať, natierať krémom alebo telovým mliekom pokožku.. To, čo po týždni ostane- Emla krém na znecitlivenie a odstrániť u lekárky. Účinné a najrýchlejšie.

babyttcirl
10. dec 2025
@miranna

@dashha Je to beh na dlhe trate, niekto sa s tym vysporiada, ako je vyssie napisane, po par tyzdnoch, my sme sa trapili mesiace, pridal sa k tomu aj ekzem. Po vysuseni tam zostane taka hlavicka, ktora sa viac-menej da strhnut. Len sa to dost ako keby "korienkami" drzi a tazsie sa to z koze odstranuje. Ale po kupeli, ked bola koza rozmocena, tak to islo dole celkom dobre, bez velkeho vyvadzania. Samozrejme, ze to si dcerka ale nesmela vsimnut, ze jej nieco idem robit. Este aj tie probiotika su fajn spolu s imunoglukanom.

@miranna ako mam tu hlavičku prosim strhnúť? Normálne odtrhnúť? Ci vytiahnuť pinzetou?

Strana
z2